Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország - Ausztria: így tippelünk mi

gfg

2016.06.14. 15:58

Bertha Laci:

Optimista vagyok a mai meccsel kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy a csereként beálló Böde fejesével a meccs hajrájában meg tudjuk lepni az osztrákokat és végül 1-0-ra nyerünk.

Dr. Bácskai:

Nagyon pesszimista vagyok. 2-0 az osztrákoknak. Ezt gondolom, hogy ez lesz, de nem ebben reménykedem.

Sümeghi Lóri:

Argentínát tartom esélyesnek. Egyébként az 1-1-gyel már kibékülnék.

 

Ludmilla:

Nem tudom.

Mezei „slow” Dániel:

Meggyőződésem, hogy ma este a legerősebb válogatott vár ránk a csoportban. Az osztrák csapatot jobbnak tartom, mint a portugált. Éppen ezért tisztes helytállást várok. Merjünk focizni, legyünk okosak és hozzuk le becsülettel ezt a meccset. Ha több gólos vereséget jelent mindez, akkor úgy, ha győzelmet, akkor úgy. De lássam, amit mostanában látni a csapaton, hogy nem szarnak be a fiúk. Tényleg, legyen egy „harapós válogatott.”

 

Demeter Dia:

Kik játszanak ma?

 

Ketipisz Sztavrosz:

Számomra az a komoly eredmény, hogy kint vagyunk. Nem akarok csodát várni, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy azt azonnal el is engedjük, akiben hirtelen elkezdünk nagyon reménykedni. Annyit várok, hogy találják fel magukat, játsszanak emlékezetesen. Ehhez képest a végeredmény nekem másodlagos, amit 0-1-re tippelek az osztrákok győzelmével.

Tóth Hanna

Főállású káoszfigyelőként Franciaországra most a rend totális hiánya, a mindennapos villongások, a radikális iszlám terjedése és a terror miatt kéne figyelni, azonban a káoszfigyelő is ember, így hát szakmaiság ide vagy oda jelenleg engem is jobban leköt a magyar csapatért való szurkolás. Nekünk ez most kivételes pillanat. Minden szurkolással együtt, szoros meccset jósolok a mai estére, de egy 2:1-es diadallal már jól megmutatnánk, hogy hol is áll most a magyar foci. Hajrá magyarok!

Horváth Jocó:

Tegnap azt álmodtam, hogy 2-2-t játszunk az osztrákok ellen, mindkétszer az osztrákok álltak vezetésre, de a mieink mindig tudtak egyenlíteni. Persze jobb lenne, ha nyernénk. Ha már sóher szegediként vettem magyar mezt, illene megnyernünk az Eb-t.

Bokor Gábor:

Attól függ. Hazaárulónak számítok, ha az osztrákokra tippelek? Amúgy legyen egy jó 0-0.

Oláh Gellért:

A mai osztrák-magyar mérkőzésen a francia bíró húzza a legrövidebbet, ismét esélye adódik a gall kakasnak, hogy a sorsunkról döntsön. Én nem értek a focihoz, de szinte biztos vagyok abban, hogy az osztrákokat letöröljük a pályáról. Ha tippelnem kéne, akkor azt mondanám, hogy 3-1 ide.

Romao André:

1-1. Az osztrákok fognak dominálni, Egy pontrúgás után mindenképpen lövünk egyet.

Csík Édua:

Simán 2-0-ra nyerünk.

Tóth Dalma

1:0 nekünk, mert egy kék elefánttal álmodtam és az Álmoskönyv szerint ez azt jelenti, hogy a 2016-os Eb meccsen a magyarok nyernek az osztrákok ellen. Zárójelben pedig még az eredményt is odaírták, úgyhogy én már fogadtam Tippmixen. 

Cikihuszár:

Hajrá kurucok, szevasztok labancok! Húzzunk be egy 1:0-át, és akkor rendben vagyunk! Hajrá fiúk, veletek vagyunk!
 

Kozma Zsuzsi:

Nagyon büszke vagyok a magyar csapatra, öröm lesz hallani a magyar himnuszt és drukkolni nekik az Eb meccsein. Én 1-0-ra tippelek a magyarok javára.

GFG:

Bordeaux lesz az osztrákok Irapuatója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére