Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Luis Ramos: Azt hittem, a magyarok rasszisták, de tévedtem

888.hu

2021.11.23. 20:40

A hondurasi labdarúgó a Cívishír portálnak adott interjút, amelyben arról is szó esett, hogy érték-e inzultusok a bőrszíne miatt, mióta Magyarországon él és játszik.

 

A focista az interjúban arra a kérdésre is válaszolt, hogy rasszistának tartja-e a magyarokat.

Luis Ramos: Eleinte nagyon nehéz volt megtalálnom a helyem, mert alig szóltak hozzám. Ültem egyedül az öltözőben, és a legrosszabbra gondoltam...

Cívishír: Nyugi, mi arra is ferde szemmel nézünk, aki a szomszéd faluból jön!

L. R.: Igen, most már tudom. Egy idő után rájöttem, hogy a magyarok egyáltalán nem rasszisták, hanem csak zárkózottak, és ezt az évek során meg is szerettem, mert ha nagy nehezen megnyílnak, akkor már olyanok, mint a latinók. Igaz, időnként találkozom olyanokkal, akiken látom, hogy nem barátkozós a tekintetük, de ezzel semmi gond, legalább őszinték.

Cívishír: Bántottak itt valamikor a bőrszíned miatt?

L. R.: Soha! A pályán természetesen hall az ember ezt-azt, de ha szőke lennék, akkor is kapnék idegenben, úgyhogy ezeket nem számolom. Az utcán, a boltban, a vendéglátóhelyeken, társaságban soha nem inzultált senki azért, mert fekete vagyok.

Az ilyen hangok az UEFA-hoz nem jutnak el, viszont jó, ha mi tudjuk, mi a valóság. Sokkal hitelesebb egy a magyarokkal élő játékos tapasztalata, mint egy kettős mércét alkalmazó szervezet véleménye.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére