Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kettős győzelemmel továbbjutott a Ferencváros!

Bertha László

2019.07.17. 21:35

A Ferencváros 3-2-re nyert a bolgár Ludogorec vendégeként a szerdai visszavágón, így kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójából.

A hazai, budapesti 2-1-es sikert követően az ukrán Igor Haratin és a szlovák Michal Skvarka góljaival már a 21. percben 2-0-ra vezetett a magyar bajnok, de később a hazaiak szépítettek, és Dibusz parádés hárításával egy büntetőt követően is maradt a 2-1-es állás.

Fotó: MTI

A második félidő elején a norvég Tokmac Nguen találata végleg eldöntötte a párharcot, a bolgárok újabb szépítése egy öngólt követően legfeljebb szépségtapasz lehetett számukra, mert a Ferencváros 5-3-as összesítéssel lépett tovább.

A második körben a máltai Valletta vár a magyar bajnokra, akik július 23-án vagy 24-én hazai pályán kezdenek, majd a visszavágóra egy héttel később a szigetországban kerül sor.

A Bajnokok Ligája 32 csapatos főtáblájához még három párharcot kellene nyernie az FTC-nek, amely 15 év után jutott túl egy ellenfélen a legrangosabb európai kupasorozatban.

Hajrá, Fradi! Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére