Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jelesre vizsgázott a pénteki tesztmérkőzésen a Puskás Aréna

888.hu

2019.10.26. 21:00

Pénteken játszották le az első tesztmérkőzéseket az új Puskás Arénában, melyet Orbán Viktor miniszterelnök személyesen nézett meg.

A stadion közösségi oldalának szombati beszámolója szerint a minitornán az építésben részt vevő szervezetek képviseltették magukat.

A győztesnek járó serleget Fürjes Balázs, az építés irányításáért felelős kormánybiztos emelhette a magasba, miután munkaszervezete, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. és a Nemzeti Sportközpontok közös csapata drámai végjátékban, büntetőkkel nyerte meg az elődöntőt és a döntőt is. A minitornát több száz néző mellett a helyszínen tekintette meg Orbán Viktor miniszterelnök is.

A Ripost azt írja, hogy a meccsre Orbán Viktor miniszterelnök is kilátogatott, aki civilként volt jelen a vadonatúj Puskás Ferenc stadionban. Már csak alig néhány hét van hátra a stadion avató ünnepségéig, ahol a magyar válogatott Uruguayt látja vendégül.

Orbán Viktor úgy tűnik, képtelen volt kivárni az ünnepélyes megnyitóig hátralévő 3 hetet és a lehető legnagyobb csendben, minden hivatalos felhajtás nélkül tegnap délután váratlanul megjelent a már teljesen kész lelátón. A civil látogatásnak a kíváncsiságon túl annyi plusz apropója mindenképpen volt, hogy a pályát, ugyancsak nem hivatalosan kipróbálhatták a stadion építése, kivitelezése, tervezése körül dolgozók, egy afféle amatőr, barátságos meccs keretében. Egyfajta prémiumként az eddig elvégzett, a jelek szerint világszínvonalú munkáért

– írja a bulvárlap.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére