Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyzetekben gazdag meccsen kapott ki a Fradi a bolgár Ludogorectől

888.hu

2019.10.03. 20:57

A Ferencváros 3-0-s vereséget szenvedett csütörtökön a vendég bolgár PFC Ludogorec csapatától a labdarúgó Európa-liga második fordulójában.

Csütörtök este játszotta második mérkőzését az Európa-liga csoportkörében a Ferencváros. Az ellenfél ezúttal az a bolgár Ludogorec volt, mellyel idén nyáron már játszott a Bajnok Ligája selejtezőkörében a zöld-fehér magyar együttes, mi több: a Fradi kettős győzelemmel ütötte ki akkor a bolgár bajnokot.

Csütörtök este azonban fordult a kocka, és a Ludogorec a Groupama Arénában, egy elképesztően hajtós mérkőzésen verte laposra a Fradit.

Már az első percben hátrányba került odahaza a magyar bajnok, és még két szép gólt szereztek a bolgárok. A vendégek 37 másodperc elteltével szereztek vezetést Jody Lukoki góljával, majd a 40. percben Rafael Forster egy óriási szabadrúgással duplázta meg az előnyt.

A bolgár együttes Dragos Grigore kiállítása miatt a 43. percben emberhátrányba került, ennek ellenére a Ludogorec a 64. percben Forster második találatával eldöntötte az összecsapást.

Szerhij Rebrov vezetőedző csapata a vereséget követően egy pontjával harmadik helyen áll a négyesben, az október 24-i harmadik fordulóban pedig a pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkva vendége lesz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére