Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajrá Anglia! Szlovákia ellen kell drukkolnunk

888.hu

2016.06.20. 10:08

Ma este végkép eldőlhet, hogy a magyar labdarúgó-válogatott bejut a legjobb 16 közé az Európa-bajnokságon. Minden további számolgatás felesleg akkor, ha Ronney-ék legyőzik Szlovákiát. A B csoport állása pillanatnyilag:

  • 1.  Anglia              2 1 1 0 3 2 +1 4
  • 2.  Wales              2 1 0 1 3 3 0    3
  • 3.  Szlovákia        2 1 0 1 3 3 0    3
  • 4.  Oroszország  2 0 1 1 2 3 –1  1

Ma este 21:00-ás kezdéssel Anglia és Szlovákia találkozik Saint-Etienne-ben, míg Wales és Oroszország szintén este 9 órától Toulouse-ban csap össze. Reméljük, a szurkolók nem, csak a két csapat a pályán. 

Mivel számunkra az a cél, hogy legyőzzük Portugáliát, ezért nem is kellene azzal törődni, hogy mi történik az angolok meccsén ma este. De a rend kedvéért azért mondjuk el, hogy miután tegnap Albánia megverte 1-0-ra Romániát, így egy rosszabb csoportharmadik már mindenképpen lesz nálunk, ha véletlenül harmadik helyen zárunk az F csoportban. Sőt, ha ma Anglia nyer Szlovákia ellen, akkor már kettő is lesz, mert a B csoport 3. helyezettje biztos gyengébb mutatókkal végez, mint Magyarország. 

Akkor tehát nem is kell néznünk a Wales - Oroszország találkozó végeredményét. Amely után egyébként még az oroszok is lehetnek másodikak, ha nyernek és Anglia megveri a szlovákokat. Mi közben azért is figyeljük  ezt a csoportot, mert egy magyar - portugál döntetlen esetén ennek a négyesnek a második helyezettjével játszunk majd. 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére