Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gólgazdag meccsen ütötte ki Tunéziát Belgium

Pörge Béla

2018.06.23. 15:58

Nagyon jó meccs volt, az egyetlen baj vele az, hogy lefújták.

Remekül kezdtek a belgák, már az első öt percben tizenegyeshez jutottak, kis videózás után Hazard elvégezhette a büntetőt, értékesítette is, 1–0. Belgium nem állt vissza, a támadások hamar újra eredményre vezettek, a 16. percben Lukaku talált be egy védelmi hiba után.

Mindössze két perccel később Tunézia egy fejesből szépített, ezután is lüktető, jó meccset láthattunk, mindkét oldalon voltak helyzetek, persze a belgáknak volt több.

Egészen a hosszabbításig nem esett újabb gól, ekkor egy újabb hibát használtak ki a belgák, megint Lukaku fejezte be a támadást, 3–1-el fordultak a csapatok. Tunéziának egyébként két kényszerű cseréje is volt az első félidőben.

A második játékrészben ott folytatódott minden, ahol az elsőben abbamaradt. Hazard az 51. percben remek labdát kapott De Bruyne-től, majd a kimozduló kapus mellett elvitte a labdát és a kapuba lőtt.

A gól előtt Tunéziának is voltak helyzetei pedig, és a negyedik bekapott gól után sem adták fel, próbáltak helyzeteket kialakítani, nem álltak be, igaz, nem is volt miért. Olyannyira ment a támadás az afrikai csapatnak, hogy a félidő közepén be is tudták szorítani a belgákat, akik így csak kontrákból veszélyeztettek. Igaz, a belga kontrák közelebb álltak a gólhoz, mint a tunéziai támadások.

Különösen szórakoztató volt Batshuayi esete a belgáknál, ő üres kapura kétszer, közvetlen közelről kapussal szintén kétszer volt képtelen gólt lőni, egészen elképesztő jelenetsorokat láthattunk. A 90. percben végül sikerült 6 méterről bekotornia a labdát, 5–1-re módosítva az állást.

Az utolsó 10-15 percre nagyon elfogyott Tunézia, már nem igazán voltak képesek eljutni a belga 16-os környékére egészen a 93. percig, ekkor jött viszont a slusszpoén, Khazri állította be a végeredményt, 5–2-es végeredményt.

Vasárnap Anglia—Panama a csoportban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére