Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ferencváros: méltó eredmény a bajnoki ünnephez

888.hu

2016.04.06. 20:28

Miután a debreceni fiaskóval kicsit keserédes volt a bajnoki cím ünneplése a Nagyerdei Stadionban, hazai környezetben elkényeztette szurkolóit a Ferencváros a Paks 5-2-es legyõzésével.

Úgy is indult a mérkőzés, hogy valódi ünnepet akar a csapat, hiszen Radó révén már a 7. percben megszerezte a vezetést a Ferencváros, negyedórával később pedig Hajnal Tamás duplázta meg az előnyt, ráadásul tetszetősen is játszottak a zöld-fehérek, már-már őszi önmagukat idézték.

Aztán képletesen kitavaszodott, előjöttek a bajnokság második felére jellemző problémák, és először Szakály Dénes, majd Hahn is betalált a paksiaktól, 1 óra játék után 2-2 volt az állás. Nem is tetszett a Fradi szimpatizánsainak.

A 67. percben végül Gyömbér lehűtötte a kedélyeket 22 méteres bombájával, de a paksi Balázs Zsolt kapta fel a vizet, az FTC vezetése miatt, és jól odasuhintott Csukicsnak, amiért villant a piros lap.

Ezzel el is dőlt végképp a mérkőzés, ráadásul Gévay egy élesen belőtt labdát ki- helyett a kapuba lőtt, ez az öngól megpecsételte a Paks sorsát. A ráadásban Lamah fejese már csak hab volt az ünnepi tortán, a Ferencváros megérdemelten, 5-2-re verte a Paks együttesét.

Így már teljesen más megünnepelni a bajnoki címet: győzelemmel, hazai pályán, saját közönség előtt!

LABDARÚGÓ NB I

29. FORDULÓ

FERENCVÁROS–PAKS 5–2

(Radó 7., Hajnal 21., Gyömbér 66., Gévay 84. – öngól, Lamah 93., ill. Szakály D. 34., Hahn 60.,)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére