Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fehérváron folytatja pályafutását Dárdai Pál legidősebb fia

888 - MTI

2021.01.05. 20:45

A német Hertha BSC csapatát hagyta ott a MOL Fehérvár FC kedvéért a jobb és a bal szélen egyaránt bevethető 21 éves középpályás, Dárdai Palkó.

Az OTP Bank Liga második helyén álló klub honlapján a Hertha BSC-től érkező, a jobb és a bal szélen egyaránt bevethető 21 éves középpályás elmondta, hogy az édesapja sosem szólt bele a pályafutásába, most sem tette, az ő döntése volt, hogy Székesfehérvárra igazolt.

Dárdai Palkó – aki az U18-as, U19-es és U20-as német válogatottban is pályára lépett – még édesapja irányítása alatt a 2017/18-as idényben mutatkozott be a berliniek felnőttcsapatában a Bundesligában – ahol összesen kilenc meccsen szerepelt –, valamint játszott az Európa-ligában is, de a jelenlegi szezonban csak a tartalékegyüttesben kapott szerepet.

A többi között Ausztriából és Hollandiából is voltak ajánlataim, de a Vidiben szerettem volna folytatni a karrieremet. Tisztában vagyok azzal, hogy elsősorban édesapám miatt lesz komoly hírértéke ennek az átigazolásnak, de immár azért dolgozom mindennap, hogy bekerüljek a csapatba, és ne a nevemmel, hanem a játékommal hívjam fel magamra a szurkolók figyelmét”

– szögezte le.

Hozzátette, gólokkal, gólpasszokkal szeretné segíteni új csapatát, és nagyon fontos számára a minél több játéklehetőség.

Palkó az egyik legjobb futballiskolát járta végig, és már a Bundesligában is bemutatkozott. Komoly hagyományokkal rendelkező, igazi futballcsaládból származik. Fiatal kora ellenére biztosan megfelelő versenyhelyzetet tud teremteni a csapaton belül, ráadásul ballábas, pontrúgó játékosról van szó”

– nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

(Kép: csakfoci.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére