Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez volt 2018 nyolc legjobb meccse

Pörge Béla

2018.12.26. 20:38

Már persze azok közül, amiken kint voltam, szóval nem a BL-döntõ és a vébé lesz terítéken...

Idén szinte minden héten voltam meccsen, elindult a Pörge szurkol Facebook-oldal is, ezért ideje összegezni, melyek voltak 2018-ban a leghangulatosabb, legjobb mérkőzések azok közül, amiken kint voltam.

Nehéz úgy kiválasztani nyolc találkozót, hogy most a válogatott semmilyen örömöt nem okozott (ellentétben 2016-tal), de szerencsére volt pár nagy pillanat évben, néha még számomra semleges meccseken is. A nyolcadiktól a legjobbig haladunk a listán!

Pénzügyőr–Csorna 2–0

A 2017/2018-as szezon utolsó meccse volt ez az NB III-ban. Igazi ki-ki meccs volt, amiből végül a pasarétiek jöttek ki jobban, győzelmükkel pedig bent maradtak az NB III-ban. Ennek óbudaiként nagyon örültem, a rivális maradt, és egyébként is, plusz egy budai csapat. A meccsen telt ház és még piró is volt, ez Pasaréten igen nagy szó! A beszámolóm ITT OLVASHATÓ.

Zlín–Bohemians 1–1

Ez egy kakukktojás, hiszen egyik csapat sem magyar. A cseh futball iránti érdeklődésem viszont egyre csak nő, köszönhetően a Bohemkának. Két meccsükön is jártam idén, és bár a kultikus Dolicek hangulatát nem adja vissza semmi, idén az idegenbeli túra talán még nagyobb buli volt. Részletesebben ITT találjátok meg róla a leírást.

III. kerületi TVE–Mezőkövesd 0–6

Talán nehezen érthető, hogy mit keres egy ilyen listán egy olyan meccs, amin a kedvenc csapatom megalázó mértékű vereséget szenvedett. Ám én ezt a találkozót egy új korszak előszelének tekintem, tavaszra igazi szurkolást fogunk varázsolni Óbudára, ennek a "főpróbája" volt ez a kupameccs. A beszámolómban hosszabban is kifejtettem, miért tud pozitív lenni egy hatgólos fiaskó.

ESMTK–Diósgyőr 1–1, hosszabbítás után: 1–3

Egy másik kupameccs, valami egészen elképesztő hangulatban. Telt ház Pesterzsébeten, jó színvonal, izgalom a pályán. Ez a találkozó kiváló reklám a Magyar Kupának, az ilyenekre érdemes kimenni. ITT olvashattok róla még.

Eger–ESMTK 0–1

Megint a Liza, de most bajnokin, idegenben. Maga a túra is nagyon jó volt, ezért is került ez a meccs ilyen előkelő helyre. A pályán látottak felejthetőek, azonban a lelátón olyan beszóláscsokrot kaptunk, amit nem lehet feledni. Ha csak ez számítana, akkor ez a mérkőzés lenne az első, a jobbnál jobb oltásokat ITT olvashatjátok.

Csepel–III. kerületi TVE 0–2

Õsszel ez volt a kedvenc meccsem, óriási volt a vendégben a buli. A Kerület is fontos győzelmet aratott, Kaszainak hála egy bődületesen nagy gólt is láthattam, igazából csak az Újpest El-indulása miatt nem ez lett az év meccse számomra. A továbbiak ITT.

Sevilla–Újpest 4–0

Megint egy sima vereség, ami felkerült a listára, de ennek itt a helye. Egy európai sztárcsapattal játszhatott tétmeccset az Újpest, és még el is jutottam a mérkőzésre, szóval igazán tökéletes élmény volt. A visszavágó legalább ennyire nagy élmény volt, Zsótér gólja különösen. Így aztán a sevillai és a hazai meccs együtt érdemli ki a második helyet.

Újpest–Felcsút 2–2, tizenegyesekkel: 5–4

A meccs, ami lehetővé tette a sevillai túrát, bár amúgy az Újpest tavaly harmadik lett. Mióta a lila-fehéreknek szurkolok (16 éve), a Diósgyőr elleni kupagyőzelem mellett ez volt a klub legnagyobb sikere. A hangulat most talán még jobb volt, hiszen végre elindulhatott az együttes az európai kupaporondon. Persze a legjobb az, hogy mindezt a Fradi otthonában sikerült elérni, így volt tökéletes. Kétségkívül ez volt számomra az év meccse!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére