Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erre a listára biztosan nem akart felkerülni Dzsudzsák, mégis a harmadik rajta

Pörge Béla

2018.09.05. 13:08

A magyar játékos a harmadik legdrágább klub nélküli focista.

Holtversenyben a harmadik legértékesebb labdarúgó Dzsudzsák Balázs azok között, akiknek nincsen csapata. Csak Samir Nasri és Bakary Sako előzik meg a listán, Claudio Yacob pedig ugyanannyit ér, mint ő.

A csapaton kívüliek listavezetője, Samir Nasri éppúgy 31 éves, mint Dzsudzsák, és bizonyosan nem látjuk a pályán már idén, az év végéig ugyanis eltiltását tölti – írja a csakfoci.hu. Az eltiltás oka: doppingvétség.

Sako súlyos bokasérülés miatt nem kelendő, tehát azok közül, aki jelenleg fizikailag alkalmas a futballozásra és eltiltva sincsen, viszont nincsen klubja, Dzsudzsák Balázs a legértékesebb játékos. Kétes dicsőség.

Dzsudzsák közel áll a megegyezéshez egy újabb arab csapattal, így lehet, hogy hamar lekerül a listáról. Ahogyan nagyjából tíz éve lekerült a futballtérképről is. Pedig volt idő, amikor a holland bajnokság legjobbjának számított, csak aztán a pénz lett az úr.

A videón még azt láthatjuk, milyen volt az, amikor Dzsudzsák Balázs csúcsformában volt. Éppen az Ajaxot szívatta szét, azt a csapatot, ami most is ott van a BL-csoportkörben (a videóban többször feltűnik Danko Lazovic is, aki az arab olajmilliárdosok pénze helyett korábban a BL, most pedig az El csoportkörében mutathatja meg magát).

Marco Rossi korábban kijelentette, hogy nem válogat be olyan játékosokat, akiknek nincsen klubja, vagy nem játszik a csapatában. Így Dzsudzsák nem is került be a finnek és a görögök elleni keretbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére