Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre szánalmasabb, ami Újpesten történik: a pálya alkalmatlansága miatt nem a Szusza Ferenc Stadionban lesz az Újpest-Fradi derbi

Horváth Tamás

2020.02.05. 15:10

A szombat esti mérkőzés új helyszíne egyelőre még nem ismert.

Nem elég, hogy az Újpest FC hétről hétre gyenge teljesítményt nyújt, illetve hogy a szurkolók mindaddig bojkottálják a csapat mérkőzéseit, amíg a klub belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet vissza nem állítja az egyesület hagyományos címerét; ezúttal újabb problémával kell megküzdeniük a IV. kerületieknek.

Történt ugyanis, hogy az MLSZ döntése értelmében a Szusza Ferenc Stadion gyepszőnyege alkalmatlan a játékra, ezért a szombat esti, Ferencváros elleni derbit is máshol kell megrendezni.

A szövetség közlése szerint már múlt hétvégén, az Újpest-Videoton meccs alatt is nyilvánvalóvá vált, hogy gond van a gyepszőnyeggel, éppen ezért az MLSZ külső szakértő bevonásával rendkívüli helyszíni szemlét rendelt el a Szusza Ferenc Stadionban. A szemle során kiderült egy szabad szemmel nem látható hiányosság: a gyepesítést lezáró utolsó műveletet, a műszálak kötözését a kivitelező cég még nem végezte el. Erre tekintettel a szakértő és az MLSZ szakemberei azt állapították meg, hogy a pálya ilyen állapotban sérülésveszélyessége miatt nem alkalmas a játékra.

Az Újpest FC éppen a Szusza Ferenc Stadion pályafelújítási munkálatai miatt kényszerült vendégségbe az őszi szezonban: a lila-fehérek a bajnokság első felében a Vasas-stadionjában játszották a hazai mérkőzéseiket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére