Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egymilliárd szurkoló nézheti karosszékből a Tour de Hongrie-t

888.hu

2022.05.10. 18:30

Alighogy Magyarországról Olaszországba tekert a Giro d’Italia mezőnye, újabb kerékpáros viadal eseményeit élvezhetjük. Május 11-én, azaz holnap kezdődik a 43. Tour de Hongrie, amely több mint 150 országban lesz látható, köztük 120-ban élő adásban. Hozzávetőleg egymilliárd ember láthatja a magyar körversenyt, és az ország legszebb tájait.

 

Nem túlzás, Új Zélandtól Kanadáig élőben lesz figyelemmel kísérhető a verseny. Portugáliától Japánig, Kínától és több tucatnyi ázsiai és afrikai országig pedig összefoglalót sugároznak a tévécsatornák. Az érdem elsősorban a Tour de Hongrie kommunikációs partnerét, az A.S.O.-t illeti, mely a korábbiaknál is jelentősebb televíziós megjelenést biztosít a magyar körversenynek, amelyen egyébként minden idők legerősebb mezőnye áll rajthoz. A 43. Tour mezőnye öt nap alatt 905 kilométert tesz meg az országban. S mint a Giro három napos hazai közvetítéséből is kiderült, a körverseny több mint egyszerű sportesemény, Magyarország nemzetközi szintű turisztikai marketingkommunikációját szolgáló médiaprodukció, a televíziós és internetes közvetítések révén nézők százmilliói láthatják hazánk legszebb tájait, természeti és kulturális kincseit.

A verseny történetében először minden szakaszról végig élőben közvetít az M4Sport, amelynek programjában a szakaszokról készült összefoglaló ismétlései is szerepelnek.

„Az M4 Sport a csatorna indulása óta elkötelezett híve az országúti kerékpársportnak.

Fontos számunkra, hogy az ország legnagyobb körversenyét, a Tour de Hongrie-t is megmutassuk a nézőknek. Idén először az összes szakaszt, a rajttól a célig élőben közvetíthetjük.

Jó visszatekinteni arra a folyamatra, ahogy fejlődtünk évről, évre a versennyel. Először összefoglalókat mutattunk be, majd az egyes szakaszokról készítettünk élőt, és idén először látható végig élőben a Tour de Hongrie.” – nyilatkozta Székely Dávid, az M4Sport csatornaigazgatója a Tour sajtószolgálatának.

A legjobb magyar versenyzők, Valter Attila, Peák Barnabás és Fetter Erik a Giro d’Italián vesz részt, de így is tíz hazai versenyzőért szoríthatnak a szurkolók.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére