Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bayern vagy Atlético?

888.hu

2016.05.03. 12:50

A címben feltett kérdésre kevesen mernének teljes bizonyossággal választ adni. Nem is nagyon lehet, mert képtelenség megmondani, hogy a két csapat közül ma este melyik fog a Bajnokok Ligája milánói fináléjába jutni.

Az elődöntő mérkőzésén az Atlético Madrid hazai pályán Saúl Niguez fantasztikus szólójával megverte a Bayern Münchent.

Ennek köszönhetően a spanyol együttes kedvezőbb előjelekkel várhatja a müncheni visszavágót. Talán ennek is köszönhető, hogy Diego Simeone, a "matracosok" mestere önbizalomtól telten nyilatkozott az összecsapás előtti napon.

A labdarúgás egy fantasztikus sport, amelyet sokféleképpen lehet játszani, attól függően, hogy milyen játékosaid vannak. Az elmúlt években befektetett munkánk most kezd kifizetődni, az eredményeink is ezt támasztják alá. Nagyon élesek voltunk az első mérkőzésen, meglátjuk, milyen élesek leszünk most, ahogyan azt is, mennyire van kihegyezve a Bayern erre az összecsapásra. Minden mérkőzés más. Nyerni akarunk, ez a tervünk. Jól akarunk játszani és kiélvezni a sikerünket. De mindenek felett az a legfontosabb, hogy a döntőbe jussunk.

Pep Guardiolának, a bajorok vezetőedzőjének azért is fontos ez az összecsapás, mert az utolsó nemzetközi mérkőzése a Bayern kispadján az Allianz Arénában. Jövőre már a Manchester City együttesének vezére lesz, ezért szépen szeretne búcsúzni a müncheni közönségtől:

Az elsődleges, amire koncentrálnunk kell, hogy a védelmünk jól működjön és kontrolláljuk a mérkőzést. Mezőnyfölényt akarunk és gólokat. Az Atléti jól védekezik és elől is veszedelmes. Nehéz egy olyan csapat ellen játszani, mint az övék, mert nagyon jól ismerik egymást. Biztos, hogy lesznek lehetőségeink, ha nem is túl sok. Ez lesz az utolsó BL meccsem itt Münchenben, ahol mindig csodálatosan bántak velem. Itt Németországban kicsit máshogy játsszák a focit, így pár dolgot be kellett illesztenem a csapat játékába. Rengeteget tanultam itt. Sok mindent elértünk ebben az időszakban, amíg itt voltam, de az mindig nehéz feladat, hogy egy ilyen kupában a döntőig jutni."

Az biztos, hogy ez a két csapat nem érdemtelenül jutott a legjobb négy közé a Bajnokok Lugájában. Talán mindkettő megérdemelné a döntőt. De ez csak az egyiknek adatik meg.


BAJNOKOK LIGÁJA
ELÕDÖNTÕ, VISSZAVÁGÓ

BAYERN MÜNCHEN-ATLÉTICO MADRID

A VÁRHATÓ KEZDÕCSAPATOK:

Bayern München: Neuer – Lahm, J. Martínez, J. Boateng, Alaba – X. Alonso, Vidal – Douglas Costa, Ribéry, Th. Müller – Lewandowski

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Giménez, Godín, Filipe Luís – Saúl Níguez, Gabi, Augusto, Koke – Griezmann, F. Torres

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére