Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barcelona-Atlético Madrid a BL-ben, Dortmund-Liverpool az EL-ben

888.hu

2016.03.18. 15:38

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában, illetve az Európa-ligában. Nem akármilyen meccseket élvezhetünk a negyedöntõkben.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni szákházában kisorsolták a Bajnokok Ligája illetve az Európa-liga negyedöntőjének párosításait. Nem akármilyen meccseket élvezhetünk a negyedöntőkben: a Bajnokok Ligájában a spanyol bajnokság első két helyezettje csap össze egymással, a Barcelona és az Atlético Madrid, az EL-ben pedig a Liverpool német edzője, Jürgen Klopp kerülhet skizofrén állapotba, miután volt csapata, a Dortmund ellen kell harcba küldeni övéit.

A Bajnokok Ligájának eddigi legnagyobb csemegéje a spanyol bajnokság első két helyezettjének a találkozása. Mindenképpen a Barcelona számít esélyesnek, de az Atlético már többször bizonyította, hogy nem szabad leírni. Diego Simeone biztos kitalál valami nyalánkságot, amivel megkeserítheti a katalán óriás életét. Szintén izgalmasnak tűnik a francia Paris SG és az angol Manchester City párosítása. A párizsi együttest többen titkos esélyesként kezelik, ráadásul Ibrahimovicsék már megnyerték a francia pontvadászatot, pedig 8 forduló még hátra van, így jobban összpontosíthatnak a BL-re. A pénznyelő Manchester City viszont tele van sztárokkal, és miután az angol liga kupa már zsebben van, mindent megtesznek, hogy még egy trófea kerüljön idén a vitrinbe.

A másik két párosítás simábbnak tűnik - Wolfsburg-Real Madrid, Bayern München-Benfica - de sem a Real, sem a Bayern nem engedheti meg magának, hogy túlzott magabiztossággal lépjen pályára, mert a német farkasok és a portugál sasok nagyot tudnak marni, ha ellenfelük figyelme egy picit is lankad.

Az Európa-ligában valószínűleg mindenki a Dortmund-Liverpool csatáról beszél az angolok német menedzsere, Jürgen Klopp miatt, akinek előző csapata pont a Borussia volt. A feje biztos, hogy a vörösökért fog megfeszülni, de vajon hogy fog dobbanni mélyen a szíve? Az biztos, hogy a Dortmunk jelenleg meggyőzőbb formában van, mint a Liverpool, de valószínűleg ember nincs a földön, aki Kloppnál jobban tudná, hogy kell a sárga-feketék ellen játszani.

 

A Bajnokok Ligája negyedöntőjének párosítása és menetrendje:

ELSÕ MÉRKÕZÉSEK
Április 5., kedd

Bayern München (német)–Benfica (portugál)

Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol)

Április 6., szerda

PSG (francia)–Manchester City (angol)

Wolfsburg (német)–Real Madrid (spanyol)

Visszavágók:
Április 12., kedd

Real MadridWolfsburg

Manchester CityPSG

Április 13., szerda

BenficaBayern München

Atlético MadridBarcelona

 

 

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
A NEGYEDDÖNTÕ PÁROSÍTÁSA

Borussia Dortmund (német)–Liverpool (angol)

Braga (portugál)–Sahtar Doneck (ukrán)

Villarreal (spanyol)–Sparta Praha (cseh)

Athletic Bilbao (spanyol)–Sevilla (spanyol)

 

 

Az első mérkőzéseket április 7-én, a visszavágókat április 14-én rendezik meg.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére