Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajnokok Ligája: simán verte a Barcát a City

Pörge Béla

2016.11.01. 22:53

A Manchester City nagyon jó meccsen gyõzte le a Barcelonát, az utolsó pillanatokban nyert az Atletico és a PSG is.

A BL-csoportkör negyedik fordulójának csúcsrangadóját hátrányból fordítva nyerte meg 3-1-re a Manchester City. A harmadik gól után már nem volt kérdéses a győzelmük, de 0-1-nél még sok helyzetet hagyott ki a Barca, és később is volt egy kapufájuk.

Kassai egy ítéletét biztosan vitatni fogják, a harmadik gól előtt egy City-játékos kezéhez ért a labda, de a hazai játékos keze le volt szorítva, így jó ítélet született azzal, hogy mehetett tovább a játék, ráadásul több lassítás is kellett ahhoz, hogy ezt kiszúrjuk.

A csoport másik mérkőzésén Mönchengladbach-Celtic 1-1, ezzel a Barcelona és a Manchester City is már-már kényelmes helyzetbe került.

Az A csoportban eldőlt a továbbjutás sorsa, de egyik esély sem nyert könnyen. Az Arsenal nagyon hamar 2-0-ás hátrányba került, de végül tudtak fordítani, és 3-2-re nyertek a Ludogorets ellen idegenben. A PSG az utolsó percben szerzett találattal nyert 2-1-re a Basel ellen.

 

A B csoport egyik összecsapásáról már beszámoltunk, a Besiktas-Napoli 1-1-ről. A másik mérkőzésen a Benfica nehezen, de győzött 1-0-ra, ezzel háromesélyessé vált a csoport, a Dinamo Kijev számára az is csoda lenne, ha nem utolsóként végeznének.

Száz százalékos maradt az Atletico Madrid, de kínkeservesen gyűrték csak le a Rosztovot. Bár hamar megszületett a vezető madridi gól, a Rosztov azonnal egyenlített. Egészen a 93. percig 1-1-re állt a meccs, végül egy lesgyanús góllal nyertek a matracosok. A csoport másik találkozóján szintén 2-1-re nyert a Bayern, a PSV ellen hátrányból fordítva, ezzel itt is eldőlt a két továbbjutó.

AZ E, F, G és H csoportok mérkőzéseit holnap rendezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére