Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szerda ellenére fociünnep várható ma

Pörge Béla

2019.10.30. 07:08

Harmincegy (31!) meccset rendeznek ma a Magyar Kupában.

Kedden egy meccs már lement a Magyar Kupa második fordulójából, az Újpest idegenben ütötte ki az Ajkát 5–2-re. A maradék 31 mérkőzés szerdára maradt, ezek zöme 12:30-kor kezdődik, nevezetesen huszonnégy.

A 12:30-kor kezdődő meccsek közül ki kell emelni a BKV–Ferencváros találkozót, nagy napja lehet ez a város egyik legrégebbi és leghangulatosabb lelátójának. Szintén érdekes lehet a negyedosztályú Gázgyár és a másodosztályú Győri ETO mérkőzése. A Honvéd Putnokra látogat úgy, hogy ellenfele a Kazincbarcika lesz, míg a DVSC a szebb napokat is megélt, jelenleg negyedosztályú Tatabányához utazik. A másik debreceni klub, a DEAC az MTK-t fogadja, míg a MOL Fehérvár a Tiszaújváros vendége lesz, meccsbeszámoló pedig Óbudáról várható a III. kerületi TVE–Nyíregyháza párharcról. Természetesen nemcsak ezekről, hanem az összes többi meccsről is beszámolunk a Pörge szurkol Facebook-oldalon.

Este hattól öt meccset rendeznek, ekkor egyedül a Kaposvár lép pályára az NB I-es csapatok közül (Tiszakécskén), de a Sopron–Budafok összecsapás is érdekes csemegének ígérkezik.

Utoljára marad a Pápa–Vasas, melyet este nyolctól közvetít az M4, a lefújást követően pedig a legjobb 16 közé jutásért vívott párharcokat sorsolják majd ki a sporttévé stúdiójában. A következő körre december elején kerül majd sor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére