Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A bolgárok szerint az "elképesztõen gyenge képességû bíró" miatt jutott tovább a Mol Vidi

Pörge Béla

2018.08.02. 13:57

A bolgár lapok egyöntetûen az osztrák bírót teszik felelõssé a Ludogorec Razgrad kieséséért.

A Nemzeti Sport cikkében összeszedte a bolgár lapok reakcióit a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán. Mint ismert, a Mol Vidi 1–0-ra győzött a Ludogorec ellen, és ezzel továbbjutott a BL harmadik körébe.

Bulgáriában érthető módon csalódottak, előzetesen sokkal esélyesebbnek számított a Ludogorec, amely aztán két meccsen szinte semmit nem mutatott abból, hogy hogyan kerültek az elmúlt években rendszeresen a BL vagy az El csoportkörébe.

Tény, hogy a Vidi sem brillírozott, és azt sem lehet vitatni, hogy Manuel Schüttengruber osztrák játékvezető elég könnyedén bánt a lapokkal – különösen Virgil Misidjan esetében. A Vura becenévvel szereplő játékos először azért kapott sárgát, mert nem állt be rendesen a sorfalba, majd pár perccel később műesésért kapta meg a másodikat, ezzel kiállt.

A második sárga minimum véleményes, Vura elesett a 16-oson belül Juhász Roland mellett. A két játékos között volt testi kontakt, de az is egyértelmű, hogy nem volt tizenegyes. A helyes ítélet vélhetően a semmi lett volna, helyette Schüttengruber kiállította Vurát, ezzel sokat segített a Vidinek.

Nézzük a bolgár reakciókat!

A novinite nevű sajtóügynökség csak annyit írt, hogy az osztrák játékvezető ténykedése befolyásolta a meccs kimenetelét. A novsport.bg már jóval szigorúbban fogalmaz, hihetetlennek nevezik a bíráskodást.

A sportal.bg ment a legmesszebbre, ők azt írták, hogy Schüttengruber meggondolatlan és egészen elképesztően gyenge képességű volt.

A Vidi győzelmének köszönhetően a Malmö ellen játszhat. A párharc első meccse jövő kedden lesz, a visszavágó egy héttel később. Amennyiben továbbjut a Vidi, vagy a BL, vagy az El csoportkörébe bejut, ha pedig kiesik, egy párharcot még vívhat az El-csoportkörért.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére