Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Belgium–Olaszország

888.hu

2021.07.02. 16:00

Öt évet kellett várni, de végre itt van, ismét labdarúgó Európa-bajnokságot rendeznek az öreg kontinensen. Európa legjobb csapatai – köztük Magyarország is – egy hónapon keresztül mérik össze tudásukat, de a végén csak egy együttes örülhet. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt mindennap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai menü: Belgium–Olaszország.

 

Horváth K. József: Olaszország a torna egyik titkos esélyese, az angolokkal együtt, épp ezért most a belgáknak szurkolok. Bár nehéz, mert öt éve úgy elvertek minket, mint a kétfenekű dobot. Lukaku most is legalább annyira veszélyes, mint akkor, s az Internazionale csatáraként jól ismeri az olasz játékosokat. Remélem, megtalálja a rést, és győzelemhez juttatja a belgákat.

Schüller Márton Imre: Az olasz válogatott eddig ragyogó teljesítményt nyújtott az Eb-n. Rengeteg gólt lőttek, és nemhogy vereségük nem volt, de döntetlenjük sem. Mindent vittek. Most azonban fel kell kötniük a gatyát, mert a belgák hírhedten jók, most nem egy San Marinóval állnak szemben. Mindenesetre remélem, hogy ma szép játékot láthatunk tőlük. Avanti ragazzi!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére