Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Úgy tűnik, London polgármestere csak a fehér bőrű modellektől undorodik

Békési Marcell

2020.02.17. 10:40

Sadiq Khan az egyik plakátot gyönyörűnek tartotta és kitüntette, a másiktól undorodott és betiltotta. Vajon kitalálod, hogy melyik, melyik, és felfedezed az egyetlen jelentős különbséget? (:

Egy régi internetes közhely szerint a sokszínű társadalom liberálisul valójában azt jelenti, hogy fehérmentes társadalom.

London muszlim polgármesterének, Sadiq „a terrorista támadások a nagyvárosi élet természetes velejárói” Khannak ezt a múlt héten sikerült megerősítenie egy bődületes Twitter-megnyilatkozással.

A londoni városatya gyakorlatilag minden második megosztásával akkora olvasottságot generál a jobboldali portáloknak, hogy összeteheti a kezét az egyszeri konzervatív újságíró, olyan mennyiségű minőségi tartalmat gyárt számára Khan.

Múlt héten kettő ilyen megnyilatkozása is volt, az elsőben sikerült muszlimként hitet tennie amellett, hogy a nemiség nem egy biológiai tulajdonság, hanem egy fakultatív társadalmi kreálmány, de ez ma már legfeljebb a vallása miatt lehet ingerküszöb feletti megnyilatkozás.

Az igazán bicskanyitogató nem ez, hanem egy másik nyilatkozata volt, melynek nem árt ismerni az előtörténetét.

Két-három éve a polgármester egy sima plakáton akadt ki, amin egy bikinis szőke, fehér bőrű modell volt látható. A polgármester akkor nemcsak undorát és félelmet fejezte ki, de

konkrétan betiltotta a londoni közlekedési eszközökön és megállókban a fürdőruhás plakátokat.


Ez még érthető és magyarázható is lehetne Khan vallásával, de múlt héten kiderült, hogy

úgy tűnik, csak a fehér bőrtől undorodik.

Egy csoport afrikait felvonultató plakátot ugyanis nemcsak az egekbe magasztalt bátorságáért és sokszínűségéért – mellesleg csak fekete bőrű emberek vannak rajta –, de még konkrét kitüntetésben is részesítette.

És persze ha a humorfaktortól eltekintünk, azért félelmetes belegondolni, hogy egy napon a magyar városokra is ez várhat, ha nem vigyázunk.

OLVASTAD MÁR?

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonon zaklatja az embereket Jakab Péter

Telefonos hívásokban magyarázkodik a Jobbik, mert nem szavazták meg a veszélyhelyzeti intézkedések meghosszabbítását – tudta meg a HírTv.

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatalának hibás helyzetértékelése

Másfél hónapig nem kezelte kellő komolysággal a koronavírus-járvány potenciális veszélyeit az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), derítette ki a V4NA az EU-s intézmény kockázati jelentései alapján. Az ECDC a vírusfertőzés kockázatát még az első európai haláleset napján is „mérsékeltnek” nevezte az Európai Unió és az Egyesült Királyság lakossága számára.

A magyar lakosság közel 20 százalékát veszélyezteti a koronavírus

A koronavírus-járvány szempontjából különösen veszélyeztetettek az idősebb, 65 éves vagy annál idősebb korosztályba tartozók, akik a lakosság 19,3 százalékát képviselik Magyarországon – hívja fel a figyelmet a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) honlapján.

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban „ostromállapot„ van az új koronavírus terjedése miatt, miközben a járvány kiindulópontjának számító Vuhanban, Kínában kezdik feloldani a korlátozásokat.

„Minden kultúra egyenlő”: káoszba torkolltak a kijárási tilalmak Afrikában

„Minden kultúra egyenlő”: káoszba torkolltak a kijárási tilalmak Afrikában

A kenyai rendőrség könnygázzal oszlatta fel a tömeget egy kompkikötőben, míg a Dél-afrikai Köztársaságban rendőri túlkapásokra került sor. A kontinensen hivatalosan körülbelül négyezerre emelkedett a fertőzöttek száma szombaton.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére