Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nőnek született transzférfi került a People magazin „legszexibb élő férfiak” listájára

888.hu

2021.11.18. 13:05

Brian Michael Smith az első nőnek született transzférfi a People magazin „legszexibb élő férfiak” listáján.

 

A 9-1-1: Lone Star című sorozat szereplője, Brian Michael Smith felkerült a People legszexibb férfiakat felsoroló listájára.

Az amerikai magazin folytatta hagyományát, ebben az évben is megválasztotta a legszexibb férfit, a tévéfilmek és sorozatok egyéb hírességei mellett. A People szerint a „2021 legszexibb férfija” címet Paul Rudd érdemelte ki.

Ezzel egy időben a magazin kiadta a „25 legszexibb férfi, aki most a tévében látható” elnevezésű gyűjteményét, a közönség legnagyobb örömére. Smith, aki Paul Stricklandet játszotta a 9-1-1: Lone Star sorozatban, lett az első „transzférfi” a listán.

Smith 2019-ben az első fekete transznemű volt, aki rendszeres tévészerepet kapott, Instagram-oldalán ünnepelte a hírt: „Hihetetlen megtiszteltetés, hogy felkerültem erre a listára, sok olyan színész mellett, akit csodálok.”

A People’s Sexiest Men Alive című műsorban számos olyan ájult LMBT+-sztár szerepelt, mint a 9-1-1: Lone Star társszereplője, Ronen Rubinstein, a Pose-ban játszó Dyllón Burnside és az SNL sztárja, Bowen Yang.

Az év elején a Huffington Postnak adott interjújában Brian Michael Smith elmondta: „Egy fekete transzkaraktert játszani egy tévéműsorban olyan történet, amit el kell mesélni.” (...) Úgy érzem, hogy azért választottak ki a szerepre, mert igazán tudok meríteni néhány hiteles élményből.”

Tuti, hogy tehetséges, véletlenül sem az LMBTQ-lobbi nyomulása miatt tolják...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére