Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem térdelt le a himnusz alatt a fekete kosaras

888.hu

2020.08.03. 09:02

Jonathan Isaac szerint nem ez a megoldás.

Múlt pénteken folytatódott az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA), a koronavírus-járvány miatt 141 napot kellett várniuk a kluboknak és a szurkolóknak, hogy ismét meccset láthassanak, bár utóbbiak csak a televízión keresztül követhetik a mérkőzéseket, ezek ugyanis zárt kapusak.

Természetesen, ahogy minden más sportágba, úgy a kosárlabdába is begyűrűzött a Black Lives Matter őrülete, ezzel együtt a himnusz alatti térdelés sem maradt el.

Az Orlando Magic kosarasa, Jonathan Isaac azonban szembement a fősodorral, nem is térdelt le a himnusz alatt és nem is viselt BLM-es pólót, mint a többi játékos.

A Brooklyn Nets elleni győztes meccs után keselyűként mentek neki Isaacnek az újságírók, mindenkit az foglalkoztatott, hogy a 22 éves erőcsatárnak fontosak-e a fekete életek.

A kosaras leszögezte, hogy igenis fontosak számára a fekete életek, azonban nem gondolja azt, hogy a Black Lives Matter-póló viselése vagy a térdelés a feketék támogatását jelentené. Isaac továbbá beszélt Istenről és a hitéről is, szerinte Jézus evangéliumán keresztül lehet segíteni mindenkinek. Isaac azt is elmondta, hogy a csapatmegbeszélésen előre megmondta, hogy mit fog csinálni, és senkinek sem volt kifogása ez ellen.

Egyébként a San Antonio Spurs és a Sacramento Kings találkozóján Gregg Popovich és Becky Hammon is állva hallgatták végig a himnuszt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére