Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerőszakolt egy 14 éves lányt a migráns, mégsem tudják kitoloncolni

888.hu

2021.05.31. 11:30

Ők valahogy mindig megtalálják a kiskapukat.

 

Már korábban is beszámoltunk arról, hogy milyen leleményesek tudnak lenni a migránsok Svédországban.

A skandináv országban a kitoloncolásra váró migránsok között elterjedt a koronavírus-tesztelés megtagadásának gyakorlata, a bevándorlók így akarják elkerülni, hogy hazaküldjék őket. A jogi kiskapu azért működik, mert a skandináv ország törvényei szerint senkit nem lehet kényszeríteni a teszt elvégzésére. A legtöbb esetben viszont a célországokba negatív teszt hiányában nem lehet belépni.

Most a svédek egy 21 éves afgán erőszaktevőt nem tudnak kiutasítani az országból.

Az afgánt 2019 szeptemberében ítélték el egy 14 éves lány megerőszakolásáért. A bevándorló egy másik afgán férfival csalta fel a lányt egy apartmanba, ahol leitatták, és megvárták, amíg elalszik. Amikor felébredt, az egyik férfi erőszakoskodni kezdett vele, később pedig a másik afgán is megerőszakolta.

Mindkét migránst – az életkora miatt – csak másfél év szabadságvesztésre ítélték a nemi erőszakért. Egyikük az országban maradhatott, mivel már hosszabb időt töltött Svédországban, de a 21 éves férfit kitoloncolták.

És itt jön a képbe a fentebb említett kiskapu:

az afgán erőszaktevőnek sikerült elkerülnie a kitoloncolást, mert nem hajlandó elvégezni a koronavírustesztet, és az oltást sem hajlandó beadatni magának.

A hónap elején Mikael Holmgren, a nyugati régió határőrségének megbízott vezetője azt nyilatkozta, hogy hetente több eset is előfordul, amikor migránsok megtagadják a teszt elvégzését, így kerülve el a kiutasítást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére