Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már az is rasszizmus, ha az ázsiai kajákon viccelődsz

888.hu

2021.11.12. 08:40

Baloldali internetes trollok rasszizmust kiáltottak válaszul arra, hogy Bruce Schroeder, a Kyle Rittenhouse-per bírája csütörtökön, a bíróság szünetre vonulásakor „ázsiai ételekre” utalt.

 

Az állítólagos „baklövés” akkor történt, amikor Schroeder bíró csütörtök délután ebédszünetre bocsátotta a bíróságot, amely során Joe Biden elnök és az ázsiai ételek rovására gúnyolódott az ellátási lánc válságán.

Reméljük, hogy egy órára, nem is tudom, az uh, reméljük, hogy az ázsiai étel nem érkezik – vagy legalábbis nem az egyik hajón van a Long Beach kikötőben,„

– mondta.

A felháborodás gyorsan érkezett, közel 24 órával azután, hogy az internet elvesztette az eszét a bíró mondata miatt a CNN azt írta:

A Kyle Rittenhouse-per bírója helytelen, ázsiai ételekkel kapcsolatos viccet mondott”.

John Yang, az Asian Americans Advancing Justice-AAJC elnöke és ügyvezető igazgatója azt mondta a szélsőbaloldali orgánumnak, hogy a bíró vicce az ázsiai közösséget

„mikroagresszió és tényleges fizikai erőszak célkeresztjébe helyezi”, hangsúlyozva, hogy a megjegyzések a bíró „kulturális érzékenységének” hiányát jelzik.

„Minden ázsiai amerikai, aki látja vagy hallja a nyilatkozatát, megérti, hogy a mi közösségünket gúnyolta” – mondta Yang. „Ez remekül illusztrálja, hogy az ázsiai amerikaiak nem védettek a faji előítéletektől és a megkülönböztetéstől a büntető igazságszolgáltatási rendszerünkben”.

Csak annyit tudok mondani, hogy a régi rasszista sztereotípiák nehezen halnak meg„

– tette hozzá Mae Ngai, a Columbia Egyetem professzora – írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére