Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a leszbikusok szövetsége is tiltakozik a woke-statisztikák ellen

888.hu

2022.02.21. 14:40

Egy csütörtöki jogi döntés értelmében a skótok a 2022-es népszámláláskor jogi vagy egészségügyi státuszuktól függetlenül úgy azonosíthatják magukat, ahogyan csak akarják.

 

A Fair Play for Women nevű kampánycsoport, amely az önazonosítás ellen indított jogi eljárást, sikertelenül érvelt amellett, hogy a népszámlálás során a nemre vonatkozó kérdésre az egyéneknek „a bizonyítványon szereplő neme” alapján kelljen válaszolnia – írja a Breitbart.

 

Lord Craig Sandison bíró úgy döntött, hogy

nincs olyan általános szabály vagy jogelv, amely szerint egy személy nemére vonatkozó kérdésre csak az adott személy születési anyakönyvi kivonatában vagy GRC [Nemi elismerési tanúsítvány] okmányban szereplő nemre való hivatkozással lehet helyesen válaszolni.”

 

A bíró szerint amennyiben a népszámlálás nemre vonatkozó kérdésére adott választ „jóhiszeműen és ésszerű indokok alapján” adták meg, az nem tekinthető csalásnak vagy hamisnak, még akkor sem, ha a személy olyan nemet választott, amelyhez jogilag nem tartozik. Miután a Fair Play for Women elvesztette az ügyet, azt mondta, hogy „csalódott az ítélet miatt”, és hogy a Skóciában a nemi kérdésre javasolt iránymutatás

veszélyezteti a skót népszámlálás során a nemre vonatkozó pontos adatok gyűjtését, és aláássa a népszámlálásokon keresztül gyűjtött adatok harmonizációját az Egyesült Királyságban”.

 

Annak ellenére, hogy a Fair Play for Women elvesztette az első ítéletet, szombaton a Twitteren bejelentette, hogy fellebbezést nyújtottak be, amelyre február 23-án kerül sor.

Az ítélet hallatán a leszbikus, meleg és biszexuálisokat támogató LGB Alliance kampánycsoport a Fair Play for Women támogatására tweetelt,

mondván, hogy „a nemre vonatkozó megbízható adatok nélkül a szexuális irányultságra vonatkozó adatok értelmetlenek”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére