Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a külön fiú- és lánykollégiumok is diszkriminatívak Amerikában

888.hu

2021.09.14. 14:40

A College of the Ozarks megtámadta a Biden-kormányzat politikáját, amely tiltja a szexuális irányultságon alapuló megkülönböztetést, és megakadályozza, hogy az iskola külön fiú- és lánykollégiumot tartson fenn.

 

A Missouri állambeli College of the Ozarks beperelte az Egyesült Államok lakásügyi és városfejlesztési minisztériumát a február 11-ei memorandum miatt, amely lehetővé tenné, hogy az egyenlő lakhatási jog nevében nemi alapú diszkriminációként adminisztrálják a lány- és fiúkollégiumokat, és eljárást kezdeményezhessenek az azokat fenntartó egyetemek ellen.

A perben a főiskola jogi csoportja azzal érvel, hogy az irányelv

arra kötelezi a vallási főiskolákat, hogy női zuhanyzókat, mellékhelyiségeket és kollégiumi szobákat nyissanak meg olyan biológiai férfiak előtt, akik női nemi identitást vallanak.”

A főiskola szerint a memorandum sérti a vallásszabadsághoz fűződő jogaikat.

Míg egyesek úgy látják, hogy a beadványnak kevés alapja van a tisztességes lakhatásról szóló törvényben, addig a Biden-kormányzat azzal érvel, hogy a döntés célja a törvény és a bírósági perek összehangolása, mivel egy bírói ítéletben olyan megállapítás született, hogy a polgári jogi törvény jelentős része valóban magában foglal nemi identitással foglalkozó kérdéseket – írta meg a Premier Christian News.

Julie Marie Blake, az Alliance Defending Freedom vezető jogásza az üggyel kapcsolatban elmondta:

„Nem szabad elfelejteni, hogy a College of the Ozarks egy vallási iskola, amely vallási oktatást kíván nyújtani.

Ez egy olyan iskola, amely nem kér tandíjat, ehelyett olyan diákokat fogad, akik vállalják, hogy követik a magatartási kódexét, és a leginkább rászoruló diákokat célozza meg.

A kormánynak nem lenne szabad a College of the Ozarksot bírsággal fenyegetnie, amely akár hat számjegyű vagy ennél nagyobb is lehet, és amely miatt lehet, hogy az egyetemnek be kellene zárnia a kapuit,

vagy be kellene zárnia a diákszállások kapuit, csak azért, mert vallási magatartási kódexe van, amely a lakhatást is szabályozza.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán Viktor nyolc képet töltött fel Facebookjára

„Hajrá, Sárospatak” album a címe. Tekintsék meg a felvételeket.

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

Ennél jobb hír nem is érkezhetett volna

A Moody's felminősítette hazánkat, különös, de a németek már tudhatják a vasárnapi választási eredményt, 80 éve született a „Császár”, a fiát kérdeztük róla.

Orbán Viktor bejegyzése Sárospatakról

Tanévnyitó a Tokaj-Hegyalja Egyetemen – írta Facebook-oldalára.

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Ellenzéki komintern, második felvonás – csúcsböszmeségek

Az alábbi írásban csokorba kívánom szedni a második, az RTL Klub független-objektív munkatársának moderálásával megvalósuló, előválasztási „vita” legfontosabb szólások és legnagyobb böszmeségeit – amilyeneket még „ország-világ nem látott”. A vállalkozás nem kicsi, hiszen a jelenlévők személye önmagbán garancia a színvonalas és korántsem demagóg párbeszédre.

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa ismét hangsúlyozta kedvező magyarországi élményeit

Ferenc pápa a magyarországi egyház és Európa előtt álló feladatokról beszélt Erdő Péter bíborossal, akit magánkihallgatáson fogadott a Vatikánban majdnem két héttel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjén tett budapesti látogatása után.

Orbán is aláírta... – Videó

Orbán Viktor: „Ne hagyjuk, hogy visszatérjen a Gyurcsány-korszak! Írja alá Ön is!” Új Facebook-videóval jelentkezett Orbán Viktor.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére