Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lia Thomas tönkreteszi a női úszás integritását

888.hu

2022.03.18. 15:00

A transznemű úszónő tegnap nyerte meg az NCAA úszóbajnokságot.

 

A neve elhallgatását kérő UPenn-es úszónő a Fox News-nak nyilatkozva elmondta, hogy „a baloldaliak tönkreteszik az életét”, majd hozzátette, hogy szerinte nem igazságos, hogy megengedik a biológiailag férfi Lia Thomasnak, hogy a nők között versenyezzen, ugyanis ez „értelmetlenné teszi a nők valódi teljesítményét”.

 

 

Ez az én szememben nem feltétlenül eredmény”

– mondta az úszónő a Fox Newsnak, majd hozzátette: „a női rekordok különállóak a férfi rekordoktól. Ez két külön kategória, mert egyetlen nő sem lesz olyan gyors, mint egy férfi”.

 

Az diáklány szerint az emberek félnek beszélni arról, mennyire igazságtalan, hogy Thomas látszólag kedvére rombolja a rekordokat.

 

Ha Lia megdöntené egy olimpikon rekordját, azzal nagy kárt okozna a sportágnak és a női úszóknak, azt hiszem, ez még több embert késztetne arra, hogy kiálljanak a baloldali propaganda ellen.”

 

A neve titokban tartását kérő úszónő élesen bírálta Thomast is, mondván, ha a transznemű úszónő törődne a nőkkel, akkor nem versenyezne ellenük a nyilvánvaló fizikai előnye miatt.

 

Ha csak egy kicsit is együttérezne a csapattársaival vagy a nőkkel, akkor elismerné, hogy tisztességtelen előnye van és nem teheti ezt a nőkkel”

– mondta a diák.

 

 

Nem ez az első alkalom, hogy Thomas egyik UPenn-es csapattársa megszólal.

 

Régebben Thomas csapatából legalább ketten név nélkül nyilatkoztak a médiának, ahol elmondták, hogy

 

szerintük rendkívül igazságtalan, hogy Thomas nőként versenyezhet.

 

Mindez azonban hiábavaló volt, az iskola nem hajlandó semmilyen intézkedést tenni Thomas ellen.

 

Thomas jelenleg az atlantai NCAA-bajnokságon versenyez, ahol már az előfutamok során rekordot állított fel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére