Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Adolf Hitlerhez hasonlította a republikánus jelölteket George W. Bush korábbi kampánystratégája

888

2022.10.26. 12:05

A Republikánus párt szavazóit pedig gyakorlatilag lenácizta.

 

Az MSNBC egyik adásában az egyik meghívott vendég összehasonlította a félidős választás republikánusok jelöltjeit Adolf Hitlerrel, és a republikánus amerikaiakat a nácikkal.

Matthew J. Dowd, aki jelenleg demokrata, de korábban volt George W. Bush elnök és Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó újraválasztási kampányának fő stratégája is, Joy Reid műsorában azt állította, hogy Donald Trump már azt tervezi, hogy „megkérdőjelezi a választásokat”, és hogy a republikánus narratíva nyílt fasizmus.

Dowd kijelentette:

Nem fogom azt mondani, hogy a republikánusok nácik … de nagyon hasonlítanak ahhoz, ami Németországban megtörtént.”

 

Dowd szerint:

Adolf Hitler megkapta a szavazatok harmadát, senki sem gondolta, hogy ez megtörténhet, [a polgárok] azért szavaztak rá, mert azt mondta, hogy megoldja az inflációt és helyreállítja a gazdaságot … aztán lám, néhány évvel később elvesztették a demokráciájukat.”

 

 

Dowd azt is mondta, hogy a republikánusok jelöltjei „fehér nacionalisták”, akik megpróbálják rákényszeríteni a választókra a kultúrájukat.

 

Ez az őrültség egybevág azzal, hogy Hillary Clinton szerint „jobboldali szélsőségesek” a 2024-es választások elcsalását tervezik, az MSNBC pedig külföldi választási felügyelőket akar az Egyesült Államokba.

 

Az MSNBC továbbra is tolja a mainstream, republikánus-ellenes propagandát a félidős választások miatt a maximális megosztottság érdekében. A folyamatosan kirekesztést kiáltó (ennek ellenére azt előszeretettel alkalmazó) médiumban az egyik műsorvezető, Tiffany Cross a kisebbségi republikánus jelölteket is megtámadta, azt állítva, hogy ha vannak is fekete és barna konzervatív jelöltek, ők „nem színes hangok”.

 

Cross fajelmélete szerint: „a színes arcok nem mindig egyenlőek a színes hangokkal” és „ez inkább úgy hangzik, mint a legjobb barátaim egy része fekete” politikai megfelelője.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére