Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A legújabb őrület: egy influencer szerint a nők az elnyomóikkal randiznak

888.hu

2021.09.02. 08:20

Egy tiktokker szerint nem lehetnek egyenlők a felek a heteroszexuális kapcsolatokban, mivel a nők az elnyomóikkal randevúznak.

 

Az influencer lány véleménye szerint

a férfiak és a nők közötti kapcsolat eredendően egyenlőtlen, mivel a nőknek randevúzniuk kell az elnyomóikkal. Ezért pedig úgy, ahogy minden fehér embernek a rasszizmussal kapcsolatban át kellene programoznia az agyát, a férfi-nő kapcsolatok terén is ezt kellene tenni, hogy eltűnjenek a nőgyűlölő férfiak.”

A lány hozzátette, hogy szerinte szinte minden nőnek vannak olyan szexuális traumái és verbális bántalmazással kapcsolatos emlékei, amelyeket férfiak idéztek elő, a társadalom pedig még támogatja is az elnyomó férfiakat – írta a V4NA.

 

A hozzászólók többsége gúnyolódik a lányon, és rávilágít mondandójának ellentmondásaira. Egyikük azt írta:

Annyira elnyomott vagyok a heteroszexuális házasságomban. A férjem fizet a cuccokért, amiket veszek, és heti 7 napot dolgozik, segít a gyermekünknek, és mindig azt mondja, hogy gyönyörű vagyok, emellett lehajtja a vécéülőkét. Kérlek, küldj segítséget!!”

Egy másik kommentelő így vélekedett:

A nők NAGYON egyenlőtlen helyzetben vannak a hetero kapcsolatokban, különösen ha a férfiak randevúra viszik őket, gondoskodnak róluk, és anyagi felelősséget vállalnak értük, amikor gyermeket szülnek nekik.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére