Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lassan a párizsi rendőrök is rájönnek, hogy a migránsok hazudnak az életkorukról

888.hu

2021.03.19. 13:00

Megdöbben még ezen valaki?

 

Tizenöt hónappal ezelőtt a Párizsi Fővárosi Körzet Biztonsági Igazgatósága (DSPAP) azzal az ötlettel állt elő, hogy észak-afrikai országokkal (Algéria, Marokkó, Tunézia) közösen elindít egy projektet annak érdekében, hogy adategyeztetést tudjanak végezni a migránsok kilétével kapcsolatban.

Ebben a periódusban a franciák 939 bevándorló adatait kérték ki afrikai partnereiktől, mégpedig úgy, hogy ujjlenyomatokat vettek, és ezeket vetették össze a kibocsátó országok adatbázisaival.

A Le Figaro című francia lap beszámolója szerint a vizsgált migránsok közül 229 bevándorló állította azt magáról, hogy kiskorú, de a módszer használatával kiderült, hogy a 94 százalékuk valójában felnőtt.

Kiderült az is, hogy a vizsgált migránsok közül 156 algériai, 71 marokkói és 2 tunéziai volt. A maradékot „ismeretlen eredetűnek” minősítették.

Az állítólagos kiskorú migránsok Párizs és más francia nagyvárosok bűnügyi statisztikáiban is feltűnnek. A DSPAP adatai szerint 2020-ban az Észak-Afrikából származó, kísérő nélküli bevándorlók 7988 bűncselekményt követtek el, ez 20 százalékos növekedést jelent 2019-hez képest.

Párizsban a becslések szerint ezer kiskorú migráns él. A párizsi ügyészség szerint sokan azért hazudnak a személyazonosságukról és arról is, hogy valójában hány évesek, hogy fiatalkorú elkövetőként kezeljék őket, mert így könnyebben kiszabadulhatnak az őrizetből.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére