Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kilépett a DC-től, mert elege lett a woke-kultúrából

888.hu

2021.10.25. 09:20

A DC Comics munkatársa kilépett a cégtől, mivel elege van abból, hogy a képregények a felvilágosult baloldal narratíváját képviselik.

 

Lejárt a szerződésem a DC-vel. Elegem van ebből a sz*rságból, elegem van abból, hogy tönkreteszik ezeket a karaktereket; nincs joguk ezt csinálni”

– mondta egy nemrégiben elhangzott podcastban Gabe Eltaeb képregényszínező, aki eddig a DC Comicsnak dolgozott.

Ami igazán felbosszantott, az az igazság, az igazságosság és egy jobb világ szlogen lecserélése”

– nyilatkozta Eltaeb, utalva arra, hogy Superman mottójából eltávolították az Amerikára vonatkozó részletet.

„A nagyapám majdnem meghalt a II. világháborúban; nincs jogunk tönkretenni, amiért emberek haltak meg. Ez egy nagy hülyeség” – mondta Eltaeb.

A művész, aki a sokat szidott „Son of Kal-El” Superman-könyveken dolgozott, amelyekben a főhős, Clark Kent biszexuális fia a társadalmi igazságosság harcosaként mutatkozik be, arról is beszélt, hogy milyen támadások érték a képregényfigurák tönkretételéről alkotott véleménye miatt. „Bigottnak, rasszistának és sz*rnak neveznek minket” – jegyezte meg Eltaeb, majd hozzátette:

Megkérném ezeket az embereket, hogy találjanak nekem a mainstreamben, ne a peremvidéken, egy könyvet, egy pólót, egy filmet, amely azt mondja, hogy a baloldaliság rossz, a konzervativizmus pedig jó. Baromira nem fognak találni. Nem hagyják, hogy az emberek kinyilvánítsák a véleményüket.”

A podcast házigazdája, Ethan Van Sciver hozzátette:

„Nem mutathatod magad konzervatívnak, és nem kritizálhatod a céget, amelynek dolgozol. Teljes mértékben támogatnod kell a vállalati politikát, bármi is legyen az, a negatív véleményedet meg kell tartanod magadnak. Annyira felszabadító, hogy nem a DC Comicsnak dolgozol, és pontosan elmondhatod, amit gondolsz” – hangsúlyozta Sciver, majd hozzátette: „És szerintem Gabe is ezen megy keresztül” – írta meg a Summit News.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A lengyelek, a britek és a görögök is gratuláltak Orbán Viktornak

Boris Johnson brit miniszterelnök a két ország közötti „fantasztikus kapcsolatokról” és az energiabiztonság ügyében tervezett együttműködésről, Kiriákosz Micotákisz görög kormányfő pedig az EU és a NATO keretében folytatott közös munka elmélyítéséről írt Orbán Viktornak gratuláló levelében, a magyar miniszterelnök ismételt kormányalakítása alkalmából – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Miért nem működnek a szankciók és az embargók?

Ritkán fordul elő, hogy az embargók és szankciós csomagok a kívánt hatást érik el.

A tengereken hánykolódik az orosz olaj, mert nem kell senkinek

„Mintegy 62 millió hordónyi uráli nyersolajat szállító orosz hajó várakozik a tengeren” – mutatták ki a Vortexa energiaelemző cég adatai. Az Egyesült Államok és más országok megtiltották az orosz nyersolaj és kőolajtermékek behozatalát az ukrajnai invázió miatt, mások pedig a jövőbeli szankcióktól való félelem miatt kerülik a rakományok beszerzését.

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Könyörtelenül diszkriminálják az orosz zenészeket

Mindegy, hogy nyilvános közleményben elítélte-e a háborút vagy sem, meghallják, hogy „orosz” és diszkriminálnak.

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Úgy tűnik, lázálom marad Ukrajna gyors uniós csatlakozása

Újabb vezető politikus szólalt meg Ukrajna Európai uniós csatlakozásával kapcsolatban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére