Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kétéves kislányt erőszakolt meg egy CIA-alkalmazott

888.hu

2021.12.02. 12:00

Botrányos belső jelentések láttak napvilágot.

 

Frissen nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint az amerikai Központi Hírszerző Ügynökségnek (CIA) bizonyítékai voltak arra vonatkozóan, hogy legalább 10 alkalmazottja szexuális bűncselekményeket követett el gyermekekkel. A dokumentumok szerint azonban mindössze egy embert vádoltak meg a bűncselekmény miatt, míg a többi ügyet „házon belül” intézték el.

A BuzzFeed News 2004 és 2019 közötti dokumentumokat perelt ki a szolgálattól. A több száz belső jelentés megszerzésének folyamata több mint tíz évig tartott. A dokumentumok szerint a CIA tíz alkalmazottja közül az egyik

„helytelen szexuális tevékenységet folytatott egy azonosítatlan kétéves lánnyal”, és beismerte, hogy „két alkalommal” szexuális kapcsolatot létesített egy hatévessel.

Egy másik alkalmazott állítólag olyan szexuális tartalmú videókat vásárolt fiatal lányokról, amelyeket az áldozatok anyja rögzített – ez a lemondásához vezetett, de vádemelés nem történt.

Egy harmadik CIA-alkalmazottat elkaptak, amikor megpróbált összehozni egy szexuális együttlétet egy gyerekkel, akiről kiderült, hogy valójában FBI-ügynök.

Az egyetlen CIA-alkalmazott ellen, akit ténylegesen gyerekkorúakkal elkövetett szexuális bűncselekményekért vádoltak meg, mindössze minősített anyagokkal való helytelen kezelés miatt indult nyomozás.

Egy meg nem nevezett egykori tisztviselő azt mondta a BuzzFeednek, hogy a CIA szívesebben kezeli az incidenseket házon belül, mert az alkalmazottak, akiket bűncselekmény elkövetésével vádolnak, „véletlenül is kénytelenek lehetnek felfedni a forrásaikat és módszereiket”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére