Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét cserélni akarják az anya szót a „szülő emberek” kifejezésre

888.hu

2022.08.30. 14:50

Úgy tűnik, semmilyen negatív médiavisszhang vagy nyilvános kommentár nem képes visszatartani a szélsőbaloldali nemi identitás-aktivisták igyekezeteit, hogy az „anyák”, „nők” stb. kifejezéseket a „szülő emberek” és a „méhnyakkal rendelkező emberek” kifejezésekre cseréljék.

 

Az Egyesült Királyság Országos Egészségügyi Szolgálata (NHS) újabb lehetőséget kapott az „elfogadó nemi nyelvezet” használatára, mivel a kormányzó Konzervatív Párt továbbra is lehetővé teszi a szélsőbaloldali ideológusok számára, hogy

 

az állam minden szintjét ellenőrizetlenül átvegyék.

 

„Csapatunk egy Perinatal Voices Partnership hálózati csoportot fejleszt ki olyan emberek számára, akik már rendelkeznek tapasztalattal a perinatális mentális egészségügyi szolgáltatások használatában Norfolkban és Waveneyben.”
olvasható a MailOnline által közölt bejegyzésben.

Az NSFT mental health alapítvány Lotus csapatáról írt tweetjeit a Palesztin-stílusú Progress Pride zászlóval díszítette, amiben megtalálhatóak a transznemű színek, az etnikai kisebbségek színei, valamint az interszex emberek emblémája is.

 

 

A legrosszabb esetben az Országos Egészségügyi Szolgálat keményvonalas gender-ideológiájának felkarolása nemcsak a normál nyelvezetre hat, hanem

 

fizikailag is veszélyesnek bizonyul a nőkre nézve.

 

Ezt a veszélyt támasztja alá az az incidens, amikor az egyik kórházban fény derült egy transznő által elkövetett nemi erőszakra egy egynemű osztályon. Annak ellenére, hogy a bizonyíték egyértelmű volt, azzal érveltek, hogy „a nemi erőszak nem történhetett meg”, mivel „nem volt férfi a kórházban”.

Emma Nicholson, a Lordok Házának egyik képviselője az incidens kapcsán elmondta, hogy csaknem egy évbe telt, mire a meg nem nevezett kórház elismerte az igazságot.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére