Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ír politikus: A szexuális ragadozóknak „joguk van a feledésbe merüléshez”

888.hu

2022.02.23. 07:00

Írország igazságügyi minisztere – aki az év elején széles körű amnesztiát vezetett be az illegális migránsok számára – azt mondta a parlamentnek, hogy a szexuális ragadozóknak „joguk van a feledésbe merüléshez”.

 

Helen McEntee, Írország igazságügyi minisztere azt mondta az ír parlament alsóházának, hogy a szexuális bűnözőknek az európai uniós jog értelmében joguk van ahhoz hogy „elfelejtsék őket az emberek”, és hogy az ír igazságügyi minisztérium igyekszik fenntartani ezt a jogot, annak ellenére, hogy McEntee miniszter korábban ígéretet tett arra, hogy többet tesz a „családon belüli, szexuális és nemi alapú erőszak” elleni küzdelem érdekében.

 

A feledésbe merüléshez való jog egy adatvédelmi jog, amelyet az Európai Bíróság 2014-ben dolgozott ki a Google spanyolországi ügye után”

– mondta a miniszter, bár hangsúlyozta, hogy a vállalatok elutasíthatják az adatok törlésére irányuló kérelmeket, ha azok a jogos közérdek kategóriájába tartoznak.

„A családon belüli, szexuális és nemi alapú erőszak elleni küzdelem és a bűncselekmények áldozatainak támogatása prioritás számomra és a minisztériumom számára” – mondta akkor McEntee a BBC szerint.

McEntee tárcájának másik prioritása a jelek szerint az Írországban élő illegális migránsok tömeges befogadása.

Az ír állampolgársághoz még büntetlen előélet sem szükséges, sőt az igazságügyi miniszter mostani nyilatkozatából az is kiderült, hogy akár szexuális ragadózók is kaphatnak ír és eu-s állampolgárságot és kérvényezhetik a 'feledésbe merüléshez való jog' érvényesítését az eddigi életükre – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére