Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyermekeknek szóló drag-tábor nyílik a múzeumban

888.hu

2022.04.10. 14:20

A popkultúra múzeum egy olyan drag-tábort hirdetett, ahol állításuk szerint abban segítenek 12 és 18 év közötti gyerekeknek, hogy megalkossák a saját drag-énjüket.

 

A Washington állambeli Seattleben található MoPOP (Popkultúra Múzeum) egy drag-témájú nyári tábort hirdetett meg, ahol 12–18 éves fiúk tanulhatják meg, hogyan hozzák létre saját drag-queen személyiségüket és megjelenésüket.

A múzeum honlapján a nyári tábort reklámozó hirdetés jelent meg, amiben azt írták:
„Fedezzétek fel az önkifejezést az egyhetes, drag nyári táborban, amit Joshua Hancock seattlei előadóművész vezet. A drag történelmének kutatásán túl megismerkedhettek a helyi művészekkel és velük együtt dolgozva megalkothatjátok a saját drag-személyiségeteket. Megválasztjátok a neveteket, felfedezitek a haj- és sminktechnikákat. A hét végén egy zártkörű bemutatóval ünnepelhetitek meg az új drag-éneteket!”

A honlap szerint Hancock abban hisz, hogy a drag mindenkinek szól, és több mint egy művészeti ág: használható gyógyításra, valamint arra, hogy örömet, szomorúságot és szeretetet hozzon az emberek lelkébe.

 

A férfi a texasi Woman’s University egyetemen szerzett színházi mesterszakos diplomát, és dolgozott Írországban, Kanadában, Mexikóban, Csehországban és az Egyesült Államokban egyaránt. Joshua maga is drag queen, aki Dolly Partonról mintázta a drag-karakterét. A személyes és egyhetes rendezvényt korábban már korábban is kínálták a múzeumban a 9–12. osztályos gyermekek számára.

 

 

A tábor mellett egyéb, megkérdőjelezhető nyári tevékenységeket is kínálnak a gyermekeknek országszerte. Ilyen a nem bináris személyeknek szóló felvilágosító nyári tábor, amit harmadiktól ötödik osztályos gyermekeknek ajánlanak, valamint egy virtuális „Szexi nyári tábor”, amelyen a maszturbálásra tanítják a gyerekeket – írta meg a V4NA.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére