Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gőzerővel érzékenyítik a gyerekeket az iskolákban

888.hu - V4NA

2020.07.11. 14:31

Az már nem újdonság, hogy az LMBT-ideológia követői megpróbálják behálózni a gyerekeket, és a saját elképzelésük szerint okítani őket. Most ebbe a körbe lépett be a Black Lives Matter mozgalom, aminek a hozadéka az lett, hogy a gyerekeket a rasszizmusról és a fehér felsőbbrendűségről tanítják különböző oktatófilmek vagy tanórák keretében.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolója szerint a Black Lives Matter mozgalom aktivistái egyre több eszközt vetnek be, hogy mondanivalójukra irányítsák a figyelmet. Ennek fontos része az érzékenyítés, és annak az üzenetnek az átadása, hogy a fehérek szégyelljék magukat a bőrszínük miatt. Szerintük elítélendő az is, hogy mennyi kiváltsággal rendelkeznek a fehérek. Míg a felnőttek könnyebben átlátják ennek a visszásságát, addig a gyerekeket sokkal könnyebb befolyásolni.

Ezt használják ki az aktivisták is, ezért csakúgy, mint az LMBT-ideológia esetében, a gyerekeket próbálják elérni a rasszizmusról szóló tanítással. Az Egyesült Királyságban a Channel 4 tévécsatorna nemrég bemutatott egy dokumentumfilmet az iskolás gyerekeknek, amiben arra utalnak, hogy a fehér gyerekeknek szégyenkezniük kell a bőrszínük miatt.

A műsor egy olyan iskolát mutat be, amely a cím (The School That Tried to End Racism) szerint megpróbált véget vetni a rasszizmusnak. A filmben a fekete bőrű és a fehér bőrű gyerekeket két külön csoportba osztják, a fehérektől pedig azt kérdezik, tudják-e, mit is jelent valójában fehér bőrűnek lenni. Az egyik fehér bőrű kisgyerek úgy nyilatkozik a filmben, hogy ez volt számára eddigi életében a legnagyobb érzelmi kihívás.

Hasonló jelenség tapasztalható a BLM melegágyában, az Egyesült Államokban is, ahol egy édesanya leveléből kiderült, hogy New Yorkban az iskolákban a negyedik osztályosoknak a rasszizmusról és a fehér emberek kiváltságairól tartottak előadást. A nő fia ráadásul az egyedüli fehér bőrű diák az osztályban, így szerinte a fehérek kiváltságáról szóló órák tulajdonképpen ellene irányultak.

A tanórákon olyan kijelentések hangzottak el, mint például hogy a fehérek emberek tartják fenn a rasszizmust, és még csak nem is tudnak róla – sőt, valójában a kisfiúnak az egész családja rasszista, csak nem gondolják ezt magukról. Az édesanya felhívta a figyelmet az ilyen okítás veszélyeire, hiszen így a gyerekek könnyen elveszítik a realitásérzéküket.

A rasszizmusról ilyen összefüggésben egyre többen beszélnek, és szorgalmazzák, hogy a szülők és a tanárok is beszélgessenek erről a gyerekekkel. A témában még könyvajánlókat is lehet találni, ahol olyan műveket mutatnak be, amelyek segítségével jobban át lehet adni a gyerekeknek ezt a fajta rasszizmusfelfogást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére