Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fehér férfiközpontú talibán-fasizmus felé taszítják az országot a republikánusok az MSNBC szerint

888.hu

2022.04.08. 16:00

Az MSNBC műsorvezetője, Joy Reid kedden azt állította, hogy a republikánusok egy disztópikus, fehér-férfiközpontú „talibanizmussal kevert fasizmus” felé taszítják az Egyesült Államokat – és ha a demokraták olyan rosszak lennének, mint a republikánusok, akkor azzal vádolnák őket, hogy támogatják a nemi erőszakot és a gyermekházasságot.

 

A „rendkívül függetlennek és valódi újságírónak” tűnő afro-amerikai műsorvezető szerint:

A Republikánus Párt új politikai stratégiájának legnagyobb és legbetegebb iróniája az, hogy a fehér keresztény szülők legnyomasztóbb félelmeire hivatkoznak, miközben törvényjavaslatokat fogadnak el és olyan szövetségeket tartanak fenn, amelyek normalizálják a gyerekházasságokat és a nemi erőszakot, mint a nemzés legitim eszközét.”

– mondta Reid a Twitteren. Majd így folytatja vízióját:

 

Ha a demokraták olyanok lennének, mint a republikánusok, már régen nemi erőszak-pártinak, gyermekházasságpártinak nevezték volna őket, és azzal vádolták volna őket, hogy a nőket arra kényszerítik, hogy az állam gyermekágyi rabszolgái legyenek, miközben betiltották volna a rabszolgaság tanítását.”

– folytatta, nyilvánvalóan arra utalva, hogy a demokraták csak azért nem kezdték el ezt a terminológiát használni, mert civilizáltabbak.

 

Ezután hazánkat is megemlítette a hatalmas túlsúlyban levő liberális mainstream média képviselője:

Őszintén attól tartok, hogy Amerika nemsokára sokkal jobban fog hasonlítani Oroszországra, Magyarországra vagy akár Afganisztánra, mint ahogyan azt bárki el tudja képzelni. Mert a republikánusok agresszíven törekszenek a társadalmi és politikai irányításra, míg mindenki más eléggé elzárkózik.”

 

 

Reid többek közt azzal vádolta a konzervatívokat, hogy a legfelsőbb bíróságot akarják felhasználni egy teokrácia megvalósítására.

Mert a legfelsőbb bíróságon keresztül a fehér keresztény jobboldal azt reméli, hogy mindannyiunkra rákényszerítheti tálib kódexét és szaporodás-központú ideológiáját.”

 

Majd így folytatja:

Ez a putyinista fasizmus és a talibánizmus. És ezt remélik ránk erőltetni: a szélsőjobboldali keresztény ideológusok, a szén- és olajszennyezők, a nagyvállalatok és a szupergazdagok megdönthetetlen uralmát.”

– állította Reid. (Szupergazdagok alatt még véletlenül sem a demokratákat támogató Soros Györgyöt, Bill Gatest, Warren Buffet-t és Jeff Bezost értette.)

 

 

A fasiszta Amerika nem lesz jó hely az élethez, az emberek, legalábbis a nők és a színes bőrűek számára. Még mindig meg lehet akadályozni, de fel kell ébredni.”

– zárta Reid, és egy pillanatra kritizálta a demokratákat, amiért nem tesznek eleget a fenyegetés ellen.

 

És igen, a demokraták nagyrészt nem inspiráló és szörnyű harcosok. De csak ők állnak köztünk és közöttük.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére