Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Először szerepel transznemű nő a Sports Illustrated címlapján

888.hu

2021.07.22. 14:10

Színes bőrű, filippínó, transznemű. Kell ennél több?

 

Leyna Bloom az első transznemű nő, aki a Sports Illustrated címlapjára került. A Swimsuit Issue három különböző borítóján rajta kívül címlapon szerepel még Megan Thee Stallion rapper és Naomi Osaka teniszező. A borító témája: „Nyitott szemek, igazságok elmondása és megváltozott vélemények”.

Bloom a következőt írta az Instagramon:

Millió gyönyörű álmot álmodtam meg, de a hozzám hasonló lányok számára az álmok többsége csak fantáziadús remény egy olyan világban, amely gyakran kitörli és mellőzi történelmünket, sőt a létünket. Ez a pillanat hatalmas, mert lehetővé teszi számomra, hogy örökké éljek, még akkor is, ha fizikai formám már elmúlt.”

Hozzátette:

Hadd legyek hírnök, aki a nők iránti tisztelet és megbecsülés jövőjéhez kalauzol bennünket minden formában, az élet minden területén.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leyna Bloom (@leynabloom) által megosztott bejegyzés

Mere Abrams, a nem bináris fehérneműgyártó cég, az Urbody társalapítója elmondta: remélik, hogy ez ajtókat nyit a transzközösség tagjai előtt.

Remélem, hogy ez a pillanat arra ösztönzi a többi mainstream divatmárkát, hogy kezdjenek figyelni a felelősségükre a nemek közötti szabadság terén”

– mondta Abrams.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére