Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre több a szélsőbaloldali támadás Amerikában

888.hu

2022.06.08. 21:00

A radikális baloldali és abortuszpárti aktivisták egyre több nagyvárosban randalíroznak, leginkább életpárti központokat gyújtanak fel, de templomokat is megrongálnak és bírákat, rendőröket, orvosokat fenyegetnek meg.

 

A CompassCare életvédő szervezet arról számolt be, hogy kedden kora reggel aktivisták betörték az ablakokat és tüzet gyújtottak az orvosi irodájukban, Buffalóban. Az épületen hagyott graffitik a Jane’s Revenge nevű szélsőbaloldali csoportra utaltak, a falfirkán ugyanis az állt: „Itt járt Jane”. Ez a radikális csoport vállalta magára a múlt hónapban Wisconsinban egy másik életvédő iroda felgyújtását is.

 

 

A Washington államban négy templomot megrongáló anarchisták pedig azt állították, hogy kapcsolatban állnak a Jane’s Revenge csoporttal.

Jim Harden, a CompassCare vezérigazgatója azt mondta, hogy „az erőszakos támadások miatt a nem tervezett terhességgel szembesülő nők szükségletei kielégítetlenek maradnak, és a csecsemők meghalnak. Vajon Hochul kormányzó megvétózza-e a terhességi központok vizsgálatáról szóló törvényt? Vajon Letitia James főállamügyész nyomozni fog-e ezekkel a gyáva bűnözőkkel szemben? A CompassCare újjáépül, mert a nők jobbat érdemelnek. A CompassCare nem fogja abbahagyni a szolgálatot, mert a születés előtt álló fiúk és lányok megérdemlik a védelmet.”

A CompassCare és más életpárti központok hónapok óta szenvednek az abortuszpárti szélsőbaloldali csoportok támadásai miatt.

A Belbiztonsági Minisztérium figyelmeztette a bűnüldöző szerveket és a bírákat hogy ők sincsenek biztonságban. Nemrég ugyanis kiszivárgott a legfelsőbb bíróság abortuszügyben várható döntésének első tervezete, azóta pedig folyamatosan megfenyegetik a bírákat és családtagjaikat.

A támadások azután kezdődtek, hogy kiderült:

a Legfelsőbb Bíróság várhatóan az abortuszhoz való hozzáférés kérdését visszaadja az államoknak.

Vagyis, a jövőben az államok maguk dönthetnek arról, hogy hogyan viszonyulnak az abortuszhoz. Legalább 22 államban már elő is készítették a dokumentumokat arra az esetre, ha valóban így döntenek a bírák, több államban teljesen megtiltanák az abortuszt, de van olyan állam, amely azt tervezi, hogy a terhesség hatodik hetéig engedélyezi a beavatkozást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A legismertebb francia író szerint Európát elsodorja a népvándorlás

„Amikor a bevándorlásról van szó, senki sem irányít semmit, ez a probléma. Európát el fogja söpörni ez a kataklizma” – fogalmazott Michel Houellebecq.

Puccskísérlet Németországban, akcióban a GSG-9

Puccskísérlet Németországban, akcióban a GSG-9

A „Birodalmi-polgárok” fegyveres csoport államcsínyét akadályozta meg a német Szövetségi Nyomozóhivatal és a rendőrség speciális alakulatai. Az akció veszélyessége miatt még a GSG-9 kommandósait is bevonták a hajnali razziába. Németország-szerte eddig összesen 52 személyt vettek őrizetbe a puccskísérlet gyanújával és számos lőfegyvert foglaltak le.

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

Árstop nélkül is a legalacsonyabbak között van a magyar benzinár Európában

A brüsszeli elhibázott szankciók miatt megszüntetett benzinárstop feloldása után megnéztük, hogyan állnak az uniós rangsorban a hazai üzemanyagárak. Árstop nélkül is kedvezőek.

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

Már a háború kitörése előtt is nagyon pörgött a fegyverbiznisz

A globális fegyvereladások 2021-ben közel két százalékkal nőttek az ukrajnai háború előtt.

Orbán Viktor: A szankciós benzinárakból elvonjuk az extraprofitot

Az elmúlt napokban a brüsszeli kőolajszankciók hatályba léptek, bekövetkezett az, amitől tartottunk. Mostantól szankciós benzinárak vannak érvényben egész Európában. Magyarországon az ebből keletkező extraprofitot elvonjuk és a rezsivédelmi alapba irányítjuk – írta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére