Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre fogékonyabbak az afroamerikaiak az All Lives Matter mozgalomra

888.hu

2021.11.25. 17:30

A meggyilkolt Ahmaud Arbery apja sajtótájékoztatón kijelentette: „Minden élet számít”, miután a gyilkosokat az bűnösnek mondta ki.

 

A teátrális bejelentést szerda délután tette a bíróság lépcsőjén, a sajtó nyilvánossága előtt. Az apa, Marcus Arbery hangsúlyozta, hogy fia meggyilkolásának nem lett volna szabad megtörténnie.

Nem csak a fekete gyerekek számítanak, senkinek nem kívánjuk, hogy mindezen keresztülmenjen.”

Hozzátette, egy apának sem kívánja azt, hogy átélje, amit ő: hogy a gyerekét lelövik.

Ez a mi problémánk. Tehát küzdjünk tovább. Csináljuk tovább, és tegyük jobb hellyé ezt a világot minden emberi élőlény számára. Szeressetek mindenkit! Minden emberrel egyformán kell bánni. Jó nap ez a mai.”

 

A Breitbart.com korábban megírta, hogy Ahmaud Arbery családja a gyilkosságot követően kerülte a nyilvánosságot és a megosztó politikát, ám miután kiderült, hogy korábban Donald Trump volt elnökkel is találkoztak, aki segített nekik, már faji és politikai töltetűvé vált az ügy.

Tavaly júniusban Arbery édesanyja, Wanda Cooper-Jones nyilvánosan nagyra értékelte a volt elnök együttérzését és aggodalmát, amelyet családja és más, hasonló körülmények között élő családok iránt tanúsított. Az elnök később közzé is tette a Twitteren, hogy Arbery anyja „egy nagyszerű nő”.

A fia az égből néz le, és nagyon büszke a csodálatos és szerető anyjára!!!”

– írta.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére