Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy transznemű nő szexuálisan zaklatott egy tízéves kislányt, csupán enyhe büntetést kapott

888.hu

2022.02.22. 18:40

Az elkövető 2014-ben, két héttel azelőtt követte el a bántalmazást, mielőtt betöltötte volna 18. életévét. George Gascón, a Soros György támogatásával megválasztott Los Angeles-i ügyész júniusban elutasította, hogy az elkövető ellen nagykorúként emeljenek vádat.

 

Egy Los Angeles-i transznemű nő egy börtönben rögzített telefonbeszélgetésben kárörvendően nyilatkozott arról, hogy könnyen megússza, amiért szexuálisan bántalmazott egy 10 éves kislányt – s ez így is történt, amikor a múlt hónapban „elítélték”.

 

A Fox News birtokába jutott felvételeken a 26 éves Hannah Tubbs novemberi telefonbeszélgetéseiben azzal dicsekedett az apjának,

hogy George Gascón Los Angeles megyei kerületi ügyész politikája alapján nem kell visszamennie a börtönbe.

 

Tubbs explicit megjegyzéseket is tett a fiatal áldozatra, arról beszélt, hogy szexuálisan vonzódik a lányhoz.

Beismerem, bűnösnek vallom magam. Feltételes próbaidőre fognak ítélni, és az ügyet ejtik, vége lesz. Nem kell regisztrálnom [mint szexuális bűnözőt], nem kell semmit sem tennem.”

– mondta Tubbs az egyik hívásban.

A szóban forgó bántalmazást Tubbs – akit akkor Jamesnek hívtak és férfiként azonosítottak – 2014-ben követte el egy Denny's étterem női mosdójában. Tubbs, aki az incidens idején két héttel a 18. életévének betöltése előtt állt, csak nyolc évvel később kezdte magát nőként azonosítani, miután letartóztatták a támadás miatt.

Tubbs júniusban megúszta a felnőtt börtönbüntetést, mivel Gascón hivatala az ügyészség progresszív politikájának megfelelően elutasította, hogy Tubbs ellen felnőttként emeljen vádat.

Két év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztésre ítélték, ami a hírek szerint azt jelentheti, hogy hat hónapon belül szabadul.

 

Tubbs jól sejtette, hogy nem kell majd szexuális bűnözőként regisztráltatnia magát, annak ellenére,

hogy azóta már más bűncselekményeket is elkövetett.

 

Az egyik börtönbeli hívásában Tubbs figyelmeztette a hívót, hogy a bíróságon női névmással hivatkozzon rá. Azt mondta, hogy ha bebörtönöznék, akkor kizárólag női börtönbe hajlandó menni.

 

Amit aznap tett velem, és amire kényszerített, az több mint borzalmas volt egy 10 éves kislány számára”

– mondta az áldozat, aki szerint az ítélet nem szolgáltatott igazságot.

 

Gascón, akit 2020-ban a milliárdos aktivista Soros György 2,5 millió dolláros kampánytámogatásával választottak meg, vasárnap azt mondta, hogy másként kezelte volna a Tubbs-ügyet, ha tudott volna arról, hogy a vádlott nem törődött az általa okozott károkkal. A médiajelentések szerint azonban Gascón hivatala tisztában volt a börtönben készült felvételekkel.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére