Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy gyilkossággal vádolt antifasisztának gyűjt pénzt a transznemű pornósztár

888.hu

2021.09.08. 07:00

Az aktivista az Antifa tüntetésén nyakon szúrt egy ellentüntetőt.

 

A Chloe Corrupt nevű transznemű pornómodell azután kezdett adománygyűjtésbe, hogy az antifasisztát letartóztatták Los Angelesben, amikor egy tüntetés során nyakon szúrt és majdnem megölt egy latinó férfit. Chloe megígérte, hogy mindenkivel pornográf tartalmakat oszt meg, aki adományoz a Cash Appon keresztül Eric Cohen antifasisztának – írta meg a V4NA.

A letartóztatott antifasiszta egy 190 centiméter magas, transzszexuális – születési nemét tekintve – férfi, aki a kaliforniai Long Beachről származik, és azzal vádolják, hogy a Los Angeles-i városháza előtt az antifasiszták által szervezett tüntetésen megszúrt egy férfit, majd elmenekült a helyszínről.

Áldozata majdnem belehalt sérüléseibe, kórházba szállították, ahol megállapították, hogy megsérült a szíve és a tüdeje.

A Los Angeles-i megyei kerületi ügyészség először gyilkossági kísérlettel vádolta meg a férfit, és csak egymillió dollár óvadék ellenében szabadulhatott, de ezt a vádat később halálos fegyverrel történő támadásra minősítették vissza, és az óvadék összegét 600 ezer dollárra csökkentették. A transznemű pornósztár, Chloe Corrupt és az Antifa közösség ezek után támogató kampányba kezdett a Twitteren, és kijelentették, hogy támogatják Cohent.

Nina a testével védett meg minket az erőszakos fasisztáktól. Itt az ideje, hogy visszafizessük ezt az adósságot. Kérjük, adakozzon annyit, amennyit tud, szabadítsuk ki őt”

– áll a segélykérő tweetben.

A pornósztár az adománygyűjtést megspékelte azzal, hogy hozzátette, „aki bizonyítékot mutat nekem arról, hogy 20 dollárt vagy többet adományozott, az ingyen kap egy teljes hosszúságú videót tőlem”.

A gyűjtéshez később több antifasiszta csoport is csatlakozott, és megosztották a segítségkérő tweeteket.

Nina nővéremet, Nina Ashley Cohent (Eric Cohen) őrizetben tartják a Los Angeles-i, férfiaknak fenntartott központi börtönben. Ez embertelen”

– mondta Cohen 33 éves húga, Rebecca Marie Cohen.

Cohen édesanyja, Katharine Drechsler azt is elmondta a Los Angeles Timesnak: rendkívül aggódik amiatt, hogy a rendvédelmi tisztviselők félreérthették Cohent.

Azonban egyik családtag sem fejezte ki aggodalmát az életveszélyes állapotban kórházba szállított férfi miatt, akit Cohen leszúrt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére