Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy cambridge-i professzor szerint a bolygó megmentése érdekében ki kell pusztulnia az emberiségnek

888.hu

2020.02.18. 15:25

Persze igazi haladó szellemben azt is ellenzi, hogy gyerekek szülessenek.

Haljunk ki!

Lényegében ezzel a két szóval össze lehetne foglalni Patricia MacCormack életfelfogását, aki a cambridge-i Angelia Ruskin Egyetemen tanít kontinentális filozófiát. A feminista professzor The Ahuman Manifesto címen még egy könyvet is megjelentetett, amelyben részletesen taglalja beteg gondolatait.

A mű leírása szerint MacCormack aktívan foglalkozik olyan témákkal, mint az emberiség kihalása vagy az ateista okkultizmus. A professzor szerint a globális túlnépesedés miatt a szülés a legrosszabb dolog, amit a bolygóval tenni lehet. Igaz, a nő azt állítja, hogy nem támogatja a lakosság kiirtását, de azzal egyet tud érteni, hogy hagyni kéne az embereket kihalni.

Távol áll tőlem a tömeggyilkosság és a népirtás, a manifesztumom szülésellenes. Bojkottálja az emberi szaporodást az ember által a Föld és annak lakói ellen elkövetett károk miatt. A manifesztumom egyszerűen csak azt kéri, hogy az emberek ne szaporodjanak. Senki sem hal meg, senkit sem kell gyászolni. Ha senki sem szaporodik, akkor azokkal az élőlényekkel tudunk foglalkozni, amelyek már itt vannak. Ráadásul a Földre is jobban oda tudunk figyelni az eddig okozok károk enyhítésévelmagyarázta MacCormack a Cambridge Independent című portálnak.

Elmondása szerint véleményét félreértették, ugyanis szerinte nézetei nem erőszakra szólítanak fel.

Patricia MacCormack korábban már értekezett arról, hogy ő egy „okkult varázsló”. Ráadásul már tartott olyan előadásokat – lényegében boszorkányruhában –, amelyeken démon összehívásával próbálkozott. Szerinte egyébként ez egy fontos feminista, illetve queer gyakorlat. Azt nem tudni, hogy sikerült-e már démonokat megidéznie, ennek ellenére szerinte a démonokkal vigyázni kell, ugyanis ez a gyakorlat nem veszélytelen.

A szülésellenessége egy dolog, azonban korábban olyan témákat kutatott, mint a feminizmus, a queer, illetve poszthumán elmélet, a horrorfilmek vagy a testmódosítások. Nem mellesleg egy alkalommal arról értekezett, hogy az állatokat ugyanazok a jogok illetik meg, mint az embereket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére