Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy cambridge-i professzor szerint a bolygó megmentése érdekében ki kell pusztulnia az emberiségnek

888.hu

2020.02.18. 15:25

Persze igazi haladó szellemben azt is ellenzi, hogy gyerekek szülessenek.

Haljunk ki!

Lényegében ezzel a két szóval össze lehetne foglalni Patricia MacCormack életfelfogását, aki a cambridge-i Angelia Ruskin Egyetemen tanít kontinentális filozófiát. A feminista professzor The Ahuman Manifesto címen még egy könyvet is megjelentetett, amelyben részletesen taglalja beteg gondolatait.

A mű leírása szerint MacCormack aktívan foglalkozik olyan témákkal, mint az emberiség kihalása vagy az ateista okkultizmus. A professzor szerint a globális túlnépesedés miatt a szülés a legrosszabb dolog, amit a bolygóval tenni lehet. Igaz, a nő azt állítja, hogy nem támogatja a lakosság kiirtását, de azzal egyet tud érteni, hogy hagyni kéne az embereket kihalni.

Távol áll tőlem a tömeggyilkosság és a népirtás, a manifesztumom szülésellenes. Bojkottálja az emberi szaporodást az ember által a Föld és annak lakói ellen elkövetett károk miatt. A manifesztumom egyszerűen csak azt kéri, hogy az emberek ne szaporodjanak. Senki sem hal meg, senkit sem kell gyászolni. Ha senki sem szaporodik, akkor azokkal az élőlényekkel tudunk foglalkozni, amelyek már itt vannak. Ráadásul a Földre is jobban oda tudunk figyelni az eddig okozok károk enyhítésévelmagyarázta MacCormack a Cambridge Independent című portálnak.

Elmondása szerint véleményét félreértették, ugyanis szerinte nézetei nem erőszakra szólítanak fel.

Patricia MacCormack korábban már értekezett arról, hogy ő egy „okkult varázsló”. Ráadásul már tartott olyan előadásokat – lényegében boszorkányruhában –, amelyeken démon összehívásával próbálkozott. Szerinte egyébként ez egy fontos feminista, illetve queer gyakorlat. Azt nem tudni, hogy sikerült-e már démonokat megidéznie, ennek ellenére szerinte a démonokkal vigyázni kell, ugyanis ez a gyakorlat nem veszélytelen.

A szülésellenessége egy dolog, azonban korábban olyan témákat kutatott, mint a feminizmus, a queer, illetve poszthumán elmélet, a horrorfilmek vagy a testmódosítások. Nem mellesleg egy alkalommal arról értekezett, hogy az állatokat ugyanazok a jogok illetik meg, mint az embereket.

OLVASTAD MÁR?

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban terjed leginkább a járvány

Európában és az Egyesült Államokban „ostromállapot„ van az új koronavírus terjedése miatt, miközben a járvány kiindulópontjának számító Vuhanban, Kínában kezdik feloldani a korlátozásokat.

„Minden kultúra egyenlő”: káoszba torkolltak a kijárási tilalmak Afrikában

„Minden kultúra egyenlő”: káoszba torkolltak a kijárási tilalmak Afrikában

A kenyai rendőrség könnygázzal oszlatta fel a tömeget egy kompkikötőben, míg a Dél-afrikai Köztársaságban rendőri túlkapásokra került sor. A kontinensen hivatalosan körülbelül négyezerre emelkedett a fertőzöttek száma szombaton.

Maszkot vagy befőttet venne?

Furcsa reklám egy napjainkban nagyon kapós terméknek, a szájmaszknak.

Orbán Viktor: „Köszönjük a szolgálatot”

Orbán Viktor: „Köszönjük a szolgálatot”

Orbán Viktor a kivilágított Lánchíd fotójával búcsúzott a szombattól Facebook oldalán.

Elvitték az ötöslottó milliárdjait

Kiderült, hogy volt telitalálatos szelvény az ötöslottón, így 6 milliárd 431 millió 516 ezer 010 forintot nyert egy szerencsés. Ez minden idők legnagyobb hazai nyereménye.

Mai visszapillantó: Gyurcsány spanyolban is megbukott, az MSZP pedig megint át akart verni bennünket

Mai visszapillantó: Gyurcsány spanyolban is megbukott, az MSZP pedig megint át akart verni bennünket

Ma is nőtt a fertőzöttek száma, viszont tömegesen jönnek Kínából a védőeszközök. Kiderült, Spanyolországban sem vált be a nálunk már régen megbukott Gyurcsány féle egészségügyi modell. Nem újdonság, de megtudtuk az MSZP megint át akarta verni a választópolgárokat.

Ne felejtsd el: itt a nyári időszámítás

Ne felejtsd el: itt a nyári időszámítás

Március 29-én kezdődik a nyári időszámítás, az órákat éjjel 2 órakor 3 órára kell állítani.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére