Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy brit diákot kirúgtak a sulijából, mert elmondta a véleményét a migrációról

888.hu

2022.06.23. 18:55

A bűne annyi volt, hogy élt a szólásszabadság jogával.

 

Liam O'Malley, Burnley főiskolájnak diákja a Twitteren kifejtette, hogy támogatja a konzervatív kormány migrációval kapcsolatos politikáját.

Azt tweetelte:

 

Ma a főiskolám megtagadta a felvételemet a második évre, mert olyan tweeteket tettem közzé Ruandáról, amelyek nem nyerte el a tetszésüket. Ilyen a modern Britannia jelenlegi állapota.”

 

 

 

Amiatt pedig, hogy elmondja, hogy szerinte helyes lépés az a kormány részéról, hogy az illegális bevándorlókat Ruandába szállítják, azért fősuliról történő kizárás jár Nagy-Britanniában. A mingránspárti baloldal a kormányt éppen azért bélyegzi rasszistának, mert ezek a személyek egy afrikai országba kerülnek átszállításra.

 

Gyönyörű lehet az élet Ruandában, ahol még az idő is sokkal szebb, mint az Egyesült Királyságban.”

– jegyezte meg a srác, akkor még nem is sejtve, hogy miféle felháborítót írt. Még azt is írta, hogy a menekültek ott, Ruandában akár még segíthetnének is egy erősebb és stabilabb ország felépítésében.

 

Többen is kiállnak O'Malley jogaiért, felszólították a főiskolát, hogy vonja vissza ezt az ítéletet, és kérjen bocsánatot a fiútól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére