Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellentmondások sem tántorítják el a woke ideológia követőit

Woke-figyelő

2021.11.14. 18:00

Hiába történt lövöldözés a közelben nemrég, a rendőrellenes szervezet el akarja távolítani a rendőröket a kampuszról.

 

Folyamatosan visszatérő szlogen a woke ideológia követőinek a körében a rendőrség megszüntetése, vagy a pénzügyi támogatás megvonása a szervezettől. A Texasi Egyetem austini kampuszán nemrég tüntetést tartott egy diákszervezet, ahol azt követelték, hogy minden, a kampuszon szolgáló rendőrt távolítsanak el, hogy így növeljék az osztálybeli tudatosságot és hogy elérjék a szocializmust. A szervezet neve már önmagában is sokatmondó: Cops Off Campus, azaz el a rendőrökkel a kampuszról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cops Off Campus (@copsoffcampusut) által megosztott bejegyzés

Csakhogy a rendőri jelenlét valójában nagyon is indokolt lenne a kampuszon, nemrég ugyanis a közelben lövöldözés volt. A jelek szerint azonban ez semmit nem jelent a woke diákoknak, az összefüggéseket és az ellentmondásos helyzetet nem fogják fel, csak a saját narratívájukat mantrázzák.

Halloween estéjén a kampusz szomszédságában lövöldözés volt, egy olyan környéken, ahol egyébként nagyon sok diák él. Az esemény következtében az egyetem elnöke, Jay Hartzell bejelentette, hogy több járőrözés lesz a West Campus területén, valamint 8 millió dollárt fektetnek be abba, hogy megemeljék a kampuszon lévő rendőrök számát. Erre reakcióul a rendőrellenes Cops Off Campus szóvivője azt mondta, hogy az erősebb rendőri jelenlét csak még gyakoribbá tenné a lövöldözéseket, mert ezáltal kevesebb pénzt fordítanának a mentális egészséggel kapcsolatos szolgáltatásokra.

A Cops Off Campus a jelek szerint egy kommunista elveket követő szervezet. A rendőrség elleni tüntetésükön olyan táblákat vittek magukkal, amire az volt írva például, hogy „Le a kapitalizmussal/imperializmussal”. Ezen kívül olyan tájékoztató lapokat osztogattak, amire az volt írva, hogy a rendőrség nem védi meg az embereket, valamint írtak egy manifesztót is, más baloldali diákszervezetekkel együtt, arról, hogy milyen problémák terhelik az egyetem múltját és jelenét. A tüntetésen emellett olyan kántálásokat lehetett hallani, hogy a megoldás a forradalom, és hogy nem akarnak fasiszta államot.

Jól látszik tehát, hogy a rendőrség megszüntetését követelő csoport egy nagy ellentmondással találta szembe magát, hiszen a környéken nemrég lövöldözés történt, így még fontosabb lenne a rendőri jelenlét. Ez a gondolati szakadék azonban úgy tűnik, egyáltalán nem zavarja őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére