Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nemi identitás már infrastruktúra is az Egyesült Államokban

888.hu

2021.08.10. 18:30

Valahova mindenképpen be kellett szúrni.

 

Hosszas tárgyalások után június végén Joe Biden amerikai elnök bejelentette, hogy megszületett a kompromisszum a várva várt amerikai infrastrukturális beruházási programról: a terv szerint a következő öt évben mintegy ezer milliárd dollár elköltését tervezik az Egyesült Államok közlekedési, villamosenergia- és kommunikációs hálózatainak modernizálására.

A programba sikerült mindent belevenni, ami a haladóknak kedves.

Áprilisban arról lehetett olvasni, hogy 20 milliárd dollárt fordítanának arra, hogy bizonyos autópályákat leromboljanak, mert azok az útvonalak rasszistának minősülnek.

A Joe Biden által előterjesztett terv szerint milliárdokat költenek arra, hogy a jelenlegi autópályákat felszámolják, és az új projektek révén „előmozdítsák a faji méltányosságot és a környezeti igazságosságot” a városrészek „újracsatlakozásával”.

„A strukturális rasszizmus és a tartós gazdasági egyenlőtlenségek aláássák munkavállalók millióinak lehetőségeit” – olvasható a tervben.

A közel háromezer oldalas programban most

a nemi identitás is szerepet kapott.

A Breitbart beszámolója szerint a tervezet 2149. oldalán a következő szöveg áll:

„Az Egyesült Államokban egyetlen személy sem (...) diszkriminálható a tényleges vagy vélt faji hovatartozás, bőrszín, vallási, nemzeti, nemi identitás, szexuális irányultság, életkor vagy fogyatékosság alapján olyan program vagy tevékenység esetében, amelyet részben vagy egészben a végrehajtásához ilyen címen rendelkezésre bocsátott pénzeszközökből finanszíroznak.”

No individual in the United States may, on the basis of actual or perceived race, color, religion, national origin, sex, gender identity, sexual orientation, age, or disability, be excluded from participation in, be denied the benefits of, or be subjected to discrimination under any program or activity that is funded in whole or in part with funds 16 made available to carry out this title.

A portál megjegyzi, hogy

Biden 2021-es Covid-helyreállítási programjában valamiért nem szerepel a nemi identitás kifejezés.

Josh Hawley republikánus szenátor a Twitter-oldalán reagált az ügyre.

Most már a nemi identitás infrastruktúra. Alig várom, hogy lássam, mi szerepel még a tervezetben”

– írta.

A Breitbart megjegyzi, hogy a Biden-adminisztráció folyamatosan támadja a biológiai nemeket.

Emlékeztetnek, hogy az Amerikai Orvosi Szövetség (American Medical Association’s, AMA)

egy olyan határozati javaslattal állt elő, amely szerint el kellene távolítani a „férfi” és a „nő” kifejezést a születési anyakönyvi kivonatokból, mert az egyetlen szükséges információ az egyén megszületése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére