Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A louisianai szenátus elfogadta a transznemű sportolókról szóló törvényjavaslatot

888.hu

2022.04.22. 15:10

Csak a biológiai nemük szerinti kategóriába versenyezhetnek.

 

A louisianai szenátus a héten jóváhagyta a női sport védelméről szóló törvényjavaslatot, amely előírja az egyéneknek, hogy csak a biológiai nemükkel azonos kategóriában versenyezhetnek. A szenátus 44. számú törvényjavaslata, amelyet a „Fairness in Womens Sports Act”-nek neveznek, kifejezetten

„előírja, hogy egy általános, középfokú vagy felsőfokú oktatási intézmény által szponzorált atlétikai csapatot vagy sporteseményt a csapattagok biológiai neme alapján jelöljenek ki” minden férfi csapat, minden női csapat vagy „koedukált vagy vegyes csapat”.

A nők, lányok számára kijelölt atlétikai csapatok vagy sportesemények nem látogathatók olyan diákok számára, akik biológiailag nem nők.”

– áll a törvényjavaslatban.

Ezen túlmenően a javaslat védelmet biztosít az iskoláknak, az iskolaszékeknek, az iskolai edzőknek, az iskolai alkalmazottaknak, az iskolaszéki tagoknak, a középfokú oktatást követő igazgatótanácsoknak és a középfokú oktatás utáni oktatási igazgatótanácsi tagoknak, hogy megakadályozzák, hogy egy magát nőnek valló biológiai férfi női sportban versenyezzen.

 

A biológiai nők második és harmadik helyezést értek el azokon a versenyeken, amelyek mindig is női sportnak számítottak. Megtudtuk, hogy az olimpiai női döntősök győztes csapatai még a középiskolás fiúsportok selejtezőidejét sem tudják teljesíteni.”

 

– nyilatkozta Beth Mizell (R), a törvényjavaslat szponzora . John Bel Edwards (D) kormányzó azonban „szükségtelennek” és „aljasnak” nevezte a törvényjavaslatot. „Remélem, hogy nem ér az asztalomra” – mondta a múlt havi jogszabályról.
„Elég szomorú, mert elméletileg ez egy törvényjavaslat a tisztességtelenségről, de… ez a méltánytalanság nem Louisianában történik.”
„De ami történik, az az, hogy vannak olyan fiatalok, akiknek bizonyos esetekben elég súlyos mentális betegségei vannak, vagy inkább érzelmi problémái vannak, és úgy tűnik, ez csak egyre halmozódik fel.”
– tette hozzá.

 

Az Emberi Jogi Kampány (HRC) is kifogásolta , hogy a jogszabály „közvetlen támadás a transznemű fiatalok ellen”.
„Ez az igazságtalan elválasztás nemcsak megfosztja az LMBTQ+ gyerekeket attól, hogy atlétikázzanak, hanem tovább elszigeteli őket diáktársaiktól.”
– mondta a szervezet, látszólag figyelmen kívül hagyva a biológiai nők aggodalmait.

Több más állam is hozott már hasonló intézkedéseket a nők védelmére, köztük Florida, Mississippi és Texas. Más államok törvényhozásai, például Kansas, Utah és Indiana államai, megpróbáltak hasonló intézkedéseket elfogadni, de kormányzóik akadályokba ütköztek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Gyöngyösi sütheti saját pecsenyéjét a Jobbik élén

Bár Gyöngyösi Márton, a Jobbik frissen megválasztott elnöke hiába verte el nagy fölénnyel Jakab Péter jelöltjét, Földi Istvánt az elnökválasztáson, mégis gyakran emlegetik egy lapon a nevét Retkes Attiláéval, aki az SZDSZ utolsó elnökeként, a párt megszűnésekor leoltotta a villanyt.

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

GFG blog 11.: Döglött akták: a szocik

Hozzájárulás korunk szellemi vitáihoz

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Ha valaki nem tud választani magának nemet, egy társkereső több mint 12 alternatívát kínál

Mert ugyebár nem elég 4-5 lehetőség a nemi identitás meghatározására, felvilágosultaknál ennél sokkal bonyolultabb a kérdés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére