Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csoportos nemi erőszakot vizionál egy klímaaktivista

888.hu

2021.11.05. 15:20

Az Extinction Rebellion egyik alapítója rövid röpiratban értekezik a klímaváltozás veszélyeiről.

 

Az Extinction Rebellion szervezet – amely egyik klímavédelmi tüntetése után körülbelül 120 tonna szemetet hagyott maga után – társalapítója, Roger Hallam egy 2019-es röpiratában arra figyelmeztetett: az éghajlatváltozás vége az lesz, hogy

a férfiak női rokonait csoportosan megerőszakolják.

Az ökoaktivista – miközben rövid börtönbüntetését töltötte egy drónok segítségével a légi közlekedés megzavarására irányuló összeesküvés miatt – füzetébe lejegyezte, hogy a klímaváltozás olyan helyzetet idéz majd elő, hogy „egy csapat fiú betör a házadba, és ételt követel”, majd „meglátják az anyádat, a húgodat, a barátnődet, és csoportosan megerőszakolják a konyhaasztalon” – olvasható a Breitbart beszámolójában.

„Arra kényszerítenek, hogy nézd, és nevetnek rajtad. A végén pedig azzal vádolnak majd, hogy élvezed” – fantáziált Hallam.

A veszélyes és gyakran törvénytelen akcióiról és tüntetéseiről elhíresült Extinction Rebellion 2020-ban arra a megállapításra jutott, hogy a szervezet társalapítója még számukra is túl szélsőséges, miután a holokausztot bagatellizáló megjegyzései feltűnést keltettek a német és a brit sajtóban.

Hallam azt mondta, hogy

a népirtás „csak egy újabb kib*szás az emberi történelemben”, és hogy az „éghajlatválságnak” ugyanolyan érzelmeket kellene kiváltania, mint Auschwitznak.

Olyan beszédet is tartott, amelyben figyelmeztetett, hogy az Extinction Rebellion aktivistái nem csak e-maileket küldözgetnek és adományokat kérnek.

Rá fogjuk kényszeríteni a kormányokat, hogy cselekedjenek, és ha nem teszik, akkor megbuktatjuk őket, és létrehozzuk a célnak megfelelő demokráciát. És igen – lehet, hogy néhányan meghalnak közben.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére