Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2021-ben az abortusz volt a világon a vezető halálozási ok

888.hu

2022.01.02. 17:47

Közel 43 millió áldozata volt tavaly a a terhességmegszakításoknak a Worldometer szerint.
A Worldometer szerint 2021. december 31-én délig 42,6 millió abortuszt végeztek az év során , miközben 8,2 millióan haltak meg rákban, 5 millióan dohányzásban, 1,7 millióan HIV/AIDS-ben, 1,3 millióan közlekedési halálesetek. , és 1 millió öngyilkosságból

– derül ki a Beitbart nevű amerikai lap 2021-es évvégi cikkéből.

Az Amerikai könyvtár szövetség (ALA) által a legjobb ingyenes referencia oldalak közt számon tartott Worldometer 58,7 millió olyan halál esetet számolt világszerte, aminek nem volt köze az abortuszhoz. Így az összes haláleset 42 százalékát teszik ki az anyaméhen belüli gyilkosságok.

(Összehasonlításképp a WHO a koronavírus járványban tavaly elhunytak számát 3,5 millióra datálja.)

A számok ismeretében sokkoló visszatekinteni arra, ahogy 2021-ben az USA jelenlegi vezetése fogadta a texasi abortusz törvényt, mely a hat hetesnél idősebb magzatokat minden körülmény közötti védelmére volt hivatott.

Emellett az EU-s intézmények is a lehető legnagyobb mértékű abortusz legalizációt sürgetik és írják elő a tagállamok számára.

Bíztató azonban az, hogy az USA több államában is lassan egy életpárti fordulat bontakozhat ki. Reméljük 2022-ben az EU-ban is elkezdődhet valami pozitív változás ezen a téren.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére