Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyésze nem emel vádat a Dave Chappelle-re támadó férfi ellen

888.hu

2022.05.06. 17:00

Nem bűncselekmény ezek szerint.

 

Zajlik az élet az Egyesült Államokban is.

A héten Dave Chappelle amerikai humoristát Los Angelesben a színpadon támadta meg egy tag a közönségből. Az incidensről készült felvételen látható, amint a támadó nekiront a humoristának és megpróbálja földre vinni, de ez nem sikerül neki.

 

A 23 éves támadót, Isaiah Lee-t letartóztatták halálos fegyverrel elkövetett támadás gyanújával, és 30 ezer dollár óvadék ellenében tartják fogva.

Szerdán a rendőrség fotókat tett közzé egy késsel ellátott pisztolyutánzatról, amelyet Lee állítólag egy táskában tartott a kedd esti incidens során.

(Photo by Los Angeles Police Department / AFP) /

 

George Gascón, Los Angeles megye kerületi ügyész hivatala elutasította, hogy bűncselekmény miatt vádat emeljen a férfi ellen. Később közölték, hogy a hivatal négy szabálysértési eljárást indított a gyanúsított ellen.

 

A kerületi ügyészség az ügyet a Los Angeles-i városi ügyészséghez továbbította, hogy a szabálysértési eljárás megindításának lehetőségét mérlegeljék. A bizonyítékok áttekintése után a megyei ügyészek arra a következtetésre jutottak, hogy bár bűncselekmény történt, a bemutatott bizonyítékok nem elégségesek egy ilyen eljárás megindításához. A kerületi ügyészség Los Angeles város területén nem folytat büntetőeljárást szabálysértési bűncselekmények miatt.

(Photo by Robyn Beck / AFP)

 

A kerületi ügyészség által benyújtott nyilatkozat szerint Lee nem használta a fegyvert a támadás során, és Chappelle nem sérült meg, így a halálos fegyverrel elkövetett támadás vádja nem volt indokolt.

 

Lee most egy-egy rendbeli testi sértés, testi sértés szándékával elkövetett fegyvertartás, a színpad területére való jogosulatlan belépés, valamint az eseményt késleltető vagy az előadót zavaró cselekmény elkövetése miatt kell feleljen.

 

2020 decemberben iktatták be George Gascón Los Angeles megye kerületi ügyészét. A Los Angeles Times szerint Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns több mint 2,2 millió dollárt fordított a liberális Gascón támogatására. George Gascón korábban San Francisco kerületi ügyésze volt.

Regnálása alatt a város bűntanyává változott:

  • a tulajdon ellen elkövetett bűncselekmények 50 százalékkal nőttek,
  • az autólopások száma az állami átlag fölé nőtt 10 százalékkal,
  • az erőszakos bűnözés 54 százalékkal volt magasabb az állam többi részénél és 82 százalékkal magasabb az országos átlagnál.

 

Az amerikai Politico című lap már 2016-ban arról írt, hogy Soros György csendben átveszi a hatalmat az amerikai igazságszolgáltatás fölött. A lap már akkor azt írta, hogy a tőzsdespekuláns hét kerületi ügyész kampányát segítette szervezetei segítségével, hat államban összesen 3 millió dollár értékben.

A Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) honlapja már 2016-ban arról írt, hogy az Egyesült Államok hét különböző államában a büntetés-végrehajtás, valamint az igazságszolgáltatás politikai kihívásainak széles skáláját fogják kezelni mind az érdekképviselet, mind pedig a média segítségével.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

Lizzo szerint a popzene „eredendően rasszista”

Lizzo állítja, hogy a műfajt azért hozták létre, hogy a fekete művészeket elkülönítsék a mainstream zenétől és „gettósítsák” őket olyan műfajokban, mint az R&B.

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Gyurcsányék most a vidékieket hergelik Orbán ellen

Óriási mázlija van a Demokratikus Koalíciónak, hogy nincs kormányon. Gyurcsány ugyanis a krízishelyzetet megoldani nem tudná. Ami rosszabb, nem is akarná, hiszen éppen azokat támogatja, akik ezt a szankciókkal előidézték. A képességhiányos baloldalnak ideális helyzet, hogy így, teli szájjal hergelhet a kormány ellen, miközben ígérget fűt-fát az embereknek, mondván, ha ők lennének hatalmon, akkor itt lenne a tejjel-mézzel folyó Kánaán.

Szivárványos zászlóval futott be a pályára egy aktivista a vb-mérkőzés alatt

Az aktivista egy kék pólót viselt, amelynek elején egy „Mentsük meg Ukrajnát”, a hátán pedig egy „Tisztelet az iráni nőknek” felirat volt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére